LUMEA MARE

Ce este Dinner in the Sky?

Ce este Dinner in the Sky?

Cu siguranță ai auzit de experiențe culinare inedite și neobișnuite în diverse colțuri ale lumii, dar când vine vorba despre o experiență culinară extrem de înaltă în București, Dinner in the Sky este cu siguranță un eveniment care atrage atenția, o aventură culinară literalmente deasupra norilor în capitala României.

 

Dinner in the Sky este o experiență culinară unică în lume care îmbină bucatele fine cu senzația de a zbura. Conceptul a fost creat în Belgia în 2006 și s-a răspândit ulterior în peste 60 de țări din întreaga lume. În București, acest concept captivant a fost introdus pentru prima dată în 2017 și a devenit rapid una dintre atracțiile de top pentru pasionații de aventuri culinare.

Principiul din spatele Dinner in the Sky este destul de simplu: o masă suspendată în aer la o înălțime de aproximativ 50 de metri deasupra solului, susținută de o macara specială. Oaspeții sunt asigurați cu centuri de siguranță, iar bucătarii și chelnerii lucrează pe o platformă mobilă care servește drept bucătărie și servire pentru a oferi o experiență gastronomică completă. Așadar, te găsești practic la o înălțime la care te-ai gândi de obicei că vezi doar din avion, dar în loc să privești în jos, privești în jurul tău și te bucuri de o cină extraordinară.

Cum poți participa la Dinner in the Sky în București?

Dacă ești curios să încerci această experiență inedită în București, trebuie să știi că există mai multe modalități de a participa. Dinner in the Sky București organizează evenimente periodice, dar și sesiuni private pentru diverse ocazii, cum ar fi aniversări sau evenimente corporate. Iată cum poți face rezervare:

  1. Rezervare pentru evenimentele publice: Dinner in the Sky București organizează evenimente publice la anumite date și ore. Pentru a participa, trebuie să verifici site-ul oficial sau pagina lor de Facebook pentru a vedea programul evenimentelor viitoare. De obicei, poți face rezervare online și trebuie să plătești în avans pentru a-ți asigura locul.
  2. Sesiuni private: Dacă dorești o experiență mai personalizată, poți rezerva o sesiune privată pentru tine și grupul tău de prieteni sau colegi. Acest lucru oferă flexibilitate în ceea ce privește data, ora și meniul. Poți lua legătura direct cu echipa Dinner in the Sky București pentru a organiza o astfel de sesiune.

Ce fel de experiență poți aștepta?

Participarea la Dinner in the Sky în București este mult mai mult decât o simplă cină. Este o aventură care implică mai multe aspecte:

  •  O priveliște uimitoare – Unul dintre punctele forte ale acestei experiențe este priveliștea panoramică asupra Bucureștiului. Te vei bucura de o perspectivă deosebită asupra orașului, cu clădirile iluminate și luminile străzilor care se aprind pe măsură ce ziua se transformă în noapte. Este o oportunitate unică de a vedea orașul dintr-o perspectivă diferită.
  •  Bucătărie de top – Dinner in the Sky București colaborează cu bucătari de renume și restaurante de top din oraș pentru a oferi un meniu gourmet de excepție. Bucătarii pregătesc preparate delicioase chiar deasupra ta, ceea ce adaugă un plus de spectacol experienței culinare.
  •  Adrenalina și emoția – Suspendarea la înălțime poate genera emoții puternice pentru mulți participanți. Deși echipa Dinner in the Sky București asigură măsuri stricte de siguranță, senzația de a fi suspendat în aer poate să fie captivantă și plină de adrenalină. Este o ocazie de a depăși temerile și de a trăi o experiență cu adevărat memorabilă.
  • Socializare și distracție – Experiența Dinner in the Sky este și despre socializare. Veți fi alături de alți oaspeți pasionați de aventuri culinare, ceea ce creează o atmosferă plină de energie și distracție. Poți face noi cunoștințe sau să te bucuri de această aventură alături de prietenii tăi
  •  Pregătește-ți aparatul foto – Cu o priveliște atât de spectaculoasă, vei dori cu siguranță să faci fotografii pentru a-ți aminti experiența. Asigură-te că ai un aparat foto sau telefonul cu bateria încărcată și suficient spațiu de stocare.
  • Bucură-te de experiență – Nu uita că acest eveniment este despre distracție și aventură. Lasă-ți inhibițiile deoparte, socializează cu ceilalți oaspeți și bucură-te de fiecare moment al acestei experiențe unice.

Priviți!

Dinner in the Sky în București este o experiență culinară de neuitat care îmbină senzația de a zbura cu bucate fine și priveliști uimitoare. Dacă ești în căutarea unei aventuri gastronomice cu adevărat speciale, aceasta este cu siguranță o opțiune care merită luată în considerare. Cu o pregătire adecvată și o atitudine deschisă, vei pleca acasă cu amintiri de neuitat și poate chiar cu o nouă perspectivă asupra Bucureștiului.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *