ROMANIA

Calea ferata Otopeni – Gara de Nord

Incepe constructia la calea ferata Otopeni – Gara de Nord

In curand va incepe constructia caii ferate dintre Otopeni si Gara de nord si pentru ca orice inceput al unei asemenea lucrari implica modificari ale lucrurilor deja stabilite va atentionam de faptul ca deja se modifica cate ceva.

Potrivit răspunsului oficial, durata estimată pentru execuţia lucrărilor este de 12 luni și, dacă procedurile nu vor fi contestate, “este posibil ca acest proiect să fie finalizat până la începerea Campionatului European de Fotbal (Euro 2020)”. Totodată, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat,  și costul total al lucrărilor pentru linia de cale ferată care va lega Aeroportul Henri Coanda / Otopeni de Gara de Nord din București: 583.802 mii de lei, adică aproximativ 128 milioane de euro.

gara-otopeni

Modificări ale fluxurilor rutiere de acces la/de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

În vederea demarării de către CFR SA a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulație în actualul sens giratoriu de la ieșirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului. De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre București va fi ușor modificat. Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație amplasate și semnalelor agenților de la poliția rutieră. Se precizeaza faptul ca măsurile anunțate au fost luate pentru siguranța pasagerilor, cărora le sunt cerute scuze pentru disconfortul creat.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *