BILETE SUPLIMENTATE PENTRU MALUMA

BILETE SUPLIMENTATE PENTRU SUPER SHOW-UL MALUMA, DIN CADRUL TURNEULUI “PAPI JUANCHO MALUMA WORLD TOUR”

Concertul va avea loc in PAVILIONUL B2, Romexpo, pe data de 8 aprilie 2022.

Nu ti-ai luat bilet pentru superconcertul Maluma? Nu ai mai gasit? Acum ai ocazia! Interesul crescut al publicului pentru concertul MALUMA, eveniment care va avea loc pe data de 8 aprilie 2022, a determinat organizatorii să suplimenteze cu 4.000 de bilete categoria General Admission, astfel, show-ul impresionant va fi mutat din Pavilionul Central în PAVILIONUL B2 al Romexpo.

concert-maluma-2022

MALUMA, unul dintre cei mai mari artişti ai momentului la nivel mondial, revine în concert la Bucureşti, în cadrul turneului “Papi Juancho Maluma World Tour”. Pentru acest mega-concert, biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe eventim.ro, reţelele iabilet.ro și Entertix – www.entertix.ro.

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Bilete se mai gasesc la urmatoarele categorii:

  • Diamond Circle – Normal Price – 691.00 lei;
  • General Admission – Normal Price – 292.00 lei;
  • VIP – Normal Price – 756.00 lei.

În 2018, în prima zi a festivalului EL CARRUSEL, fanii muzicii latino l-au văzut, în premieră în România, pe MALUMA, unul dintre cei mai apreciați artiști internationali ai momentului.

În vara anului 2020, în plină pandemie, MALUMA a editat al cincelea său disc – “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live. Cu toate acestea, începând cu luna septembrie 2021, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara acestui an.

Pe lângă seria surprize pe care artistul latino le va pregăti publicului român, arhitectura si conceptul noului turneu este despre legătura mult mai apropiată cu fanii iar scenă rotunda, pozitionata în inima salii, va crea o conexiune mult intensa de ambele parti, super-evenimentul fiind, în cele din urmă, de neuitat.

Ne vedem la concert?

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.