Bad Boys 3

Bad Boys 3 in cinematografe

Unii dintre cei mai haiosi, aventurosi, decurcareti si diferiti detectivi din istoria filmelor se intorc cu Bad Boys 3 , in ceea ce ar trebui sa fie ultima parte a filmului dar care la final ne lasa o mica portita de continuare a seriei.

Se pare ca la Hollywood este in trend sa ai pe timpul administratiei Trump dusmani din Mexic asa cum am vazut si in ultimul Rambo, si daca mai ai si actiunea in Miami este absolut necesar ca inamicul sa fie in legatura cu vreun cartel mexican. Sa faca odata gardul ala ca sa scapam de obsesia asta cu “mexicanii rai” cu violenta de acolo pentru ca pana la urma o sa le scada numarul de turisti resorturilor din Mexic.

Cu un buget de 100 de milioane de dolari nu e nefiresc faptul ca au depasit toate asteptarile in ceea ce priveste efectele speciale si exploziile sunt mai spectaculoase ca niciodata, ca de alfel si urmaririle pe autostrazi sau strazile din Miami. Cum sa vii cu ceva nou in asa ceva/ Aduci o motocicleta cu atas pe langa motociccletele sau masinile super obisnuite si astfel pui ceva inedit mai ales daca in atas il gasesti pe Martin Lawrence iar la ghidon e Will Smith.

Adil El Arbi si Bilall Fallah, regizorii acestei parti au reusit sa readuca farmecul detectivilor adaptandu-l la varsta care se presupune ca o au in film. Contrastul dintre cei doi, este extrem de bine evidentiat prin interesele fiecaruia puse in scena cu un umor grozav.

Filmul in sine aduce echipa in lupta cu trecutul care reapare in prezent si ameninta sa distruga lumea in care cei doi traiesc. O istorie bine impletita, te duce spre un final neprevazut in care Will Smith isi descopera noi orizonturi iar Martin intelege ca pensia nu este ceva ce ar putea sa-i aduca linistea. Faptele din trecut intotdeauna se platesc si binele nu invinge chiar mereu iar stilul de actiune din trecut intra in conflict prima data apoi se completeaza cu noutatea tehnologiei din unitatea AMMO. Te tine in scaun actiunea si nu te lasa sa te plictisesti.

Bad Boys 3 , ii aduce in film pe Paola Nunez, una dintre stelele telenovelelor mexiacne, pe Alexander Ludwig – Bjorn din Vikings, Vanessa Hudgens si un star in devenire – Charles Melton.

Neasteptat de bun, filmul merita vazut.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.