Aloft Schuman din Bruxelles

       Hotel Aloft Schuman din Buxelles

   In inima orasului, la vreo 500 de metri de Parlamentul Europei, se afla unul dintre cele mai moderne hoteluri in care am avut ocazia sa fiu gazduita. Este usor de ajuns, o statie de metrou fiind in apropiere – Maelbeek. Au deasemenea si o parcare dar pretul este destul de mare din cate am aflat…undeva la 20-25 de euro pe zi.

 

Aloft Brussels Schuman

Este interesant faptul ca poti sa-ti faci check in-ul singura la receptie si iti alegi camera pe care o gasesti libera. Jos la receptie gasesti barul, zona unde se serveste micul dejun in regim bufet suedez si locul cu jocurile video.

Aloft Brussels Schuman

Ai acces WI FI gratuit si  semnalul este excelent.

Camerele sunt mari, spatioase, moderne si curatenia este exemplara.

Aloft Brussels Schuman

Aloft Brussels Schuman

Aloft Brussels Schuman

Aloft Brussels Schuman

Este foarte elegant, foarte modern, aproape de centru si merita sa-l incercati.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?