EVENIMENTE

AKUA NARU ADUCE TURUL “ALL ABOUT LOVE: NEW VISIONS” LA BUCUREȘTI

AKUA NARU ADUCE TURUL “ALL ABOUT LOVE: NEW VISIONS” LA BUCUREȘTI

Turul “All About Love: New Visions”, organizat de The Fresh, promite o seară de cântece pline de suflet și povestiri împuternicitoare pe 5 aprilie ora 17.00 la Arenele Romane.

ALL ABOUT LOVE: NEW VISIONS – O ODISEE MUZICALĂ Inspirat de bell hooks, ultimul album al lui Akua Naru este o capodoperă înregistrată live, incluzând hituri vechi precum “Poetry: How Does It Feel?” și piese noi care sărbătoresc puterea durabilă a iubirii necondiționate. Sprijinit de o mare formație și Ensemble Resonanz, albumul explorează diversele aspecte ale iubirii. Akua Naru, adesea numită “Toni Morrison a Hip Hop-ului“, creează muzică poetică și plină de înțelepciune, centrată pe experiențele femeilor negre.

Akua-Naru

Cu patru albume, printre care “The Blackest Joy” (2018), viitorul său LP colaborativ cu Ensemble Resonanz este programat să fie lansat în primăvara anului 2024.

ALDUTS SHERDLEY este o prezență proaspătă și vibrantă în peisajul muzical urban românesc, cunoscută pentru explorarea Neo Soul-ului și a R&B-ului începând din 2018. Muzica ei este cunoscută pentru profunzimea sa, promovând pacea și auto-reflecția. Prin stilul său în evoluție, își propune să aprofundeze experiențele ascultătorilor, oferind o combinație unică de inovație și perspectivă personală. Angajamentul lui Alduts față de meseria sa și provocările artistice fac din muzica sa o călătorie plină de suflet.

OUCH COLLECTIVE Organizatorii au găsit actul de deschidere perfect pentru concertul lui Akua Naru! Ouch Collective sărbătorește cultura hip hop din România și împuternicește femeile din industria muzicală, așa că pregătește-te să te miști și să simți energia!

Bilete: 90 RON

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.