Wizz Air vine cu vesti noi

Wizz Air

Wizz Tours: “românii preferă hotelurile de categorie superioară pentru vacanţe, dar nu şi în cazul city-break-urilor”

  Românii sunt tot mai interesați de city-break-uri, iar destinațiile de top sunt Roma, Barcelona, Milano, Veneția și Londra. Informaţiile au reieşit din analiza de piață  ⃰prezentată de Wizz Tours, parte a grupului Wizz Air, potrivit căreia, totodată, Cipru, Dubai, Malta, Costa del Sol și Sardinia sunt destinațiile preferate ale românilor, când vine vorba de vacanțele la plajă.

De obicei, românii care aleg city-break-urile Wizz Tours călătoresc în cuplu, preferă hotelurile de 3 stele, iar valoarea medie a rezervării este de 530 de euro. Pe de altă parte, cei care aleg vacanţele la plajă optează pentru un hotel de categorie mai ridicată decât în cazul city-break-urilor, iar durata medie a şederii lor este de șase zile. În acest caz e vorba, de cele mai multe ori, de grupuri alcătuite din trei persoane, iar valoarea medie a pachetului de călătorie este de 760 de euro.

183991_articol

Jànos Barits, Managing Director Wizz Tours, a declarat: “Românii sunt călători inteligenţi, caută cel mai bun raport hotel/preţ. Pentru vacanţele de vară, la plajă, aleg de obicei un hotel cu un standard mai ridicat, însă pentru city-break-uri se îndreaptă către hoteluri de 3 stele. Pe de altă parte, în ceea ce privește distanța între data rezervării și a călătoriei, românii tind să-şi rezerve vacanţele destul de aproape de data de plecare. Indiferent de momentul când aleg      să-şi facă rezervarea, Wizz Tours vine în sprijinul lor şi le oferă pachete de călătorie către mai mult de 130 de destinații și economii de 10-15%  ⃰ ⃰ în medie față de achiziția separată a transportului și hotelului.”

Şi călătoriile spre România sunt în creştere, numărul rezervărilor pe wizztours.com fiind în primele 4 luni cu 45% mai mare faţă de aceeași perioadă din 2015. Cei mai mulţi turişti provin din Germania, Israel, Italia, Suedia şi Marea Britanie. Traficul de călători dinspre Peninsula Scandinavă crește, la rândul său, cu rapiditate, datorită dezvoltării recente a rutelor Wizz Air.

Wizz Tours oferă clienţilor săi o gamă largă de pachete de servicii de vacanță de iarnă şi de vară, atât pentru relaxare, cât și pentru afaceri, formate din zboruri, cazare şi alte servicii opţionale, totul printr-un singur proces de rezervare şi o unică tranzacţie de plată. Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferă acces la peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat.

Asadar puteti incepe sa va cautati calatoriile  si sa apelati la cei de la Wizz Air pentru a gasi cea mai buna oferta pentru planurile voastre.

Despre Wizz Tours 

Wizz Tours oferă o selecție variată de pachete de călătorie pentru vacanțe sau în scop de afaceri, inclusiv o varietate de city break-uri, vacanțe de vară și de iarnă. Pachetele Wizz Tour oferă acces la o rețea de rute Wizz Air în continuă dezvoltare, care constă în peste 380 de rute în și în afara Europei, în special în Europa Centrală și de Est.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?