Wizz Air va introduce vaccinarea Covid-19 pentru echipaj

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi că vaccinările COVID-19 – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – vor fi obligatorii pentru echipaj de la 1 decembrie 2021.

 

 

Wizz Air este o companie aeriană responsabilă la nivel social și implementează această regulă ca parte a angajamentului său de a proteja sănătatea și siguranța pasagerilor și echipajului său, precum și de a sprijini operațiunile fluide și continue ale zborurilor sale pe termen lung.

Wizz Air introduce vaccinările COVID-19 pentru toți membrii echipajului și însoțitorii săi de zbor – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – în contextul cercetărilor care le demonstrează eficiența ca fiind cea mai bună modalitate disponibilă de protejare împotriva COVID-19. La debutul pandemiei, Wizz Air a inițiat introducerea măsurilor stricte de sănătate și siguranță pentru a proteja pasagerii și echipajul, asigurând cele mai bune condiții sanitare posibile și încurajând distanțarea fizică. Pe măsură ce pandemia continuă, Wizz Air se află printre primele companii aeriene din Europa care își îmbunătățesc în continuare măsurile prin această regulă, care va fi implementată cu ajutorul autorităților locale și instituțiilor de sănătate din bazele Wizz Air.

Pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerințelor naționale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai critică.

 József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group, a spus: „În cadrul Wizz Air, prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților noștri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens.”

Asadar o veste minunata , nu stiu de ce nu au avut aceasta initiativa din primavara. Eu eram convinsa ca sunt toti vaccinati dar acum devine obligatoriu. Poate dau exemplu si altor companii aeriene. Iubim calatoriile toti si este bine sa stim ca suintem in siguranta cand zburam spre destinatiile preferate.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.