ROMANIA

Unde mergi in weekend la plaja?

Plaja!!! E atat de cald incat weekendul nu poate fi decat la plaja!

La plaja!!! Dar la care dintre ele? In weekend, pe vremea asta cand abia iti suporti pielea la doar 15 minute dupa ce ai iesit din dus… Pe caldura asta care nu te lasa sa dormi. In vara asta in care aerul conditionat este dusmanul sanatatii si totusi cel mai bun prieten al tau… Ce faci in weekend? Plaja evident! La mare evident! Pentru ca Marea Neagra devine domiciliul a zeci de mii de turisti in weekend, vrem sa va aratam ce am vazut.

OK. Plaja. Plaja la mare. Dar unde la mare?

Daca te-ai saturat de Mamaia, de Costinesti, de Vama Veche, daca nu esti prin Antalya sau prin Grecia ai cateva optiuni pe care putini le stiu.

Ce ai zice daca ti-am arata niste plaje, aproape de casa, semi salbatice si frumoase ca in poze? Nu ne asumam descoperirea lor si dam Cezarului ce este al Cezarului. Am descoperit surfand pe net si nu putem tine secret. Pentru ca noi am fost fascinati de ce ne-au aratat, va aratam si voua.

Va aratam plaje la Marea Neagra, plaje superbe, la doar cateva ore de condus. Minunate!

Le gasiti pe toate in acest articol.

beach

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *