Transporter – mostenirea

Un Transporter, doua Transporter, trei, acum patru… deja e prea mult!

    Pe scurt! Un “junior” priceput la condus și la bătaie, cu un tata fost spion care cade tot timpul în diverse capcane, e ales de niște gagici sa le ajute sa lupte contra unor mafioți rusi rai și bogați. Batai, împușcături, femei frumoase, curse auto/moto/velo și finalul previzibil. Binele învinge “toate femeile știe ca binele învinge”.

[youtube]www.youtube.com/watch?v=XNVKvEXY8Dc[/youtube]

    Ed Skrein, este juniorul lui Ray Stevenson ( bun actor/aiurea rol ). Împreuna sa trezesc implicați într-un carusel de combinații și urmăriri de unde pana la urma scapă. Nu toți e drept… Ce am reținut din film? Audi. Iphone. Monte Carlo. Blonde. Marfa, este? Da…sigur…urmăriri cu mașinitransporter-refueled-poster deștepte și polițiști nepricepuți, cafteli periculoase, iahturi sf, avioane, blonde, cluburi, pistoale și pe urma iar mașini deștepte, polițiști… bla bla bla.

    Pentru o parte a treia, în care au venit cu un actor principal nou, acțiunea, chiar dacă are momente când situația se răstoarnă este previzibila și este ușor de descoperit scena următoare. Scene parca rupte din alte filme de acțiune, repetiții ale unor urmăriri vechi deja pe pelicula, răii tot cei vechi, bunii tot aia de demult. Sex pus exact când nu se așteaptă nimeni ( glumesc ) dar fără sa fie pus în valoare. La gagicile din film, un chiloțel si un sutien + un sărut intre doua fete e cam subțire. Ma rog, eu sunt un mare cârcotaș și judec filmele ca un critic de film ce nu sunt. Dar dacă filmul e subțire ce sa fac? Am auzit o expresie în timp ce ieșeam – ” cel mai scump drive test pentru Audi” – ma enervează ca nu-mi aparține expresia dar asa este! Probabil Audi a plătit o parte importanta din buget…mai bine făcea reclama prin mall cu afișe! De data asta Luc Besson a dat-o în gard! Ce diferența intre urmăririle din Leon și cele de aici…cu toate ca Leon are 20 de ani deja. Pentru o seara aiurea prin mall, pentru iubitorii de mașini puternice, pentru adolescenți sau pentru fanii lui Ed ( oare are la noi?) filmul e ok. OK, cum spune și Cinemagia. Atât!

PS

Daca cineva înțelege de ce se numește “moștenirea” sa ma lumineze și pe mine!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?