EVENIMENTE

Târgul de Turism Touristica

          Mai este puțin și sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment potrivit pentru a 10 – a ediție a Târgului de Turism Touristica.

         Cele mai bune oferte vă așteaptă între 21 și 23 martie 2014 la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca, regăsind agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, publicații de profil, etc.
Vor fi prezentate diverse destinații atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural…cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu pana la 35 %. În funcție de oferta agențiilor reducerile pot depăși și 35% la rezervările pe loc.

De ce să participi la târguri de turism?  

Iată câteva avantaje:
În primul rând pentru că găsesti în același loc o gamă largă de oferte.
În al doilea rând pentru că există discounturi generoase oferite de către expozanți pe perioada târgului.
În al treilea rând agențiile îți oferă posibilitata de a-ți cumpăra vacanța din timp și în regim de early booking, mai apoi poți participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunoști mai bine diferite aspecte ale unor destinații.
Acestea sunt doar câteva aspecte, dacă ați întâlnit și de alte avantaje, ne puteți transmite și nouă.
Astfel, vă așteptăm la Târgul de Turism Touristica între 21-23 Martie 2014 la Polus Center-Cluj pentru a beneficia de aceste avantaje !

Vineri 21 Martie 2014 10:00 – Duminică 23 Martie 2014

PolusCenter Cluj – Napoca, intrarea 4, zona Hervis

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *