Social Media Summit Bucuresti

SMS  Bucuresti

Află care sunt cei mai importanţi jucători din blogosfera românescă în 2016!

     Social Media Summit Bucureşti, este conferinţa care îţi prezintă la fiecare început de an principalii jucători din social media. În premieră la ediţia din 19 februarie, de la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, echipa Biz va lansa, alături de Zelist, listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera  românească.Social-Media-Summit-Bucuresti-2016

Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive o sa fie dezvaluite urmatoarele clasamente:

  • Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile
  • Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2015,
  • Topul bloggerilor pe cele mai dezvoltate 10 nişe (food, fashion, tehnologie, marketing & digital etc.),
  • Topul vlogger-ilor şi instagramer-ilor, cât şi canalele de comunicare care vor fi cele mai folosite în 2016.

Venind în întâmpinarea companiilor care vor să înveţe cum gândeşti şi implementezi o campanie, la SMS Bucureşti vom prezenta studii de caz ale unor campanii derulate în 2015. Vom afla despre strategia, mecanismele şi rezultatele înregistrate ale campaniilor de social media cu cel mai mare impact, chiar de la agenţiile şi companiile care le-au realizat.

Vino la SMS Bucureşti să-i întâlneşti şi să înveţi cum poţi să ai acces la oamenii care gândesc, creează şi implementează cele mai puternice campanii de social media din România!

Vino şi descoperă domeniul care a revoluţionat industria publicităţii!

Detalii despre eveniment şi înscrieri pot fi regăsite pe site-ul evenimentului http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2016/ .

Cea de-a 5-a ediţie a evenimentului are loc pe 19 Februarie, la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, între orele 9:00 – 16:00.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?