EVENIMENTE

Saga si Kiss FM lanseaza Saga Rave Nation

SAGA și KISS FM lansează SAGA Rave Nation, prima emisiune de radio a unui festival din România

 

 

SAGA Rave Nation se aude, începând din 4 martie, în fiecare vineri, de la 21:00 la 22:00, la KISS FM. Sâmbătă, în Poiana Brașov, SAGA și KISS FM au anunțat noul format radio, gândit pentru iubitorii muzicii electronice și pentru cei care vor să intre mai devreme în atmosfera de festival.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să afle, în premieră, detalii despre concept și să aibă un mic preview a ceea ce va însemna SAGA Rave Nation în această primăvară.  Vanotek, Vali Bărbulescu și DJ Olix au adus muzica la Postăvaru și atmosfera de festival pe pârtie, unde sute de oameni s-au bucurat de ultimul weekend de iarnă alături de SAGA.

“Suntem încântați că, împreună cu partenerul nostru KISS FM, vom lansa o emisiune pentru iubitorii de muzică electronică, SAGA Rave Nation. Ne-am bucurat să vedem la prima ediție a festivalului atât de mulți oameni interesați de acest gen. Ne-am dorit să le oferim mai mult, să aibă acces la informații și interviuri în exclusivitate și să aducem mai aproape de ei muzica lor preferată și atmosfera de festival. În fiecare vineri seară, începând din 4 martie, vor avea câte o oră dedicată lor”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

SAGA și KISS FM au transmis sâmbătă un mesaj de solidaritate pentru ucraineni, în contextul situației tragice din țara vecină. “Trăim cu toții într-o lume cu prea multe păreri. Acum, în pandemie, se mai întâmplă încă un lucru. SAGA Festival și KISS FM condamnă violența de orice fel, condamnă morțile oamenilor nevinovați și sunt alături de orice om din lumea asta care cade victimă luptei pentru putere a unor oameni cărora le pasă mai mult de ei înșiși decât de bunăstarea noastră. Suntem în 2022 și ar fi normal să fim cu toții mai civilizați de atât. KISS FM este vocea mișcării SAGA – să fie pace”, a spus Dan Fințescu.

 

Despre SAGA Rave Nation

În fiecare vineri, începând din 4 martie, de la ora 21:00, timp de o oră, ascultătorii vor intra în atmosfera de festival, vor afla noutăți despre artiștii lor preferați și vor avea ocazia să câștige premii de festival în fiecare ediție a emisiunii.

SAGA Rave Nation va fi prezentată de Dan Fințescu, Ana Moga și Adrian Fânaru, care vor avea invitați speciali în fiecare ediție și mesaje de la artiștii din line-up-ul SAGA

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.