LUMEA MARE

Musicalul Moulin Rouge de pe Broadway

Musicalul Moulin Rouge de pe Broadway

Moulin Rouge! The Musical este un musical care se se bazează pe filmul Moulin Rouge din 2001 regizat de Baz Luhrmann și scris de Luhrmann și Craig Pearce.

Nu puteam sa vizitam New York-ul fara sa mergem la un super spectacol pe Broadway! Am ales unul cu 10 premii Tony! M-am îndrăgostit de Moulin Rouge în momentul în care l-am văzut și mereu am visat să văd o producție de scenă live. În sfârșit am avut șansa când am vizitat New York și Doamne nu am fost dezamăgită!!! Am râs, am plâns și am bătut atat de tare din palme în timp ce am experimentat unele dintre melodiile clasice din film, precum și o gamă uimitoare de altele noi și amestecuri de sentimente. Și teatrul din interior este absolut uluitor și trebuie văzut pentru a fi crezut! Spectacolul a fost extraordinar! De îndată ce am intrat în teatru, m-am trezit pe o altă planetă.  Cel mai bun set vazut vreodată, atât de multe melodii rock plasate perfect, intriga bună, Leads, cântăreți, dansatori cei mai buni. O feerie care te lasa fara cuvinte!

MOULIN-ROUGE

Este o poveste frumoasă de dragoste între un american călător și romantic și o franțuzoaică dansatoare de cabaret. Povestea lor care este complicată de circumstanțe și alte personaje formează un univers fascinant pentru public. Costumele, decorul de teatru, dansul și muzica te transportă într-o lume deosebită, plină de magie. Spectacolul începe cu un număr de dans și muzică extrem de dinamic și energic iar restul show-ului o ține într-o notă similară, combinată cu drama, dragoste și chiar disperare. Piesa se bazează pe film și este strâns legat, cu excepția unui final diferit, foarte oarecum, care nu mi-a plăcut la fel de mult ca și finalul filmului. Acțiunea în această producție este de prim rang în sus și în jos. Aaron Tveit în rolul lui Christian, Karen Olivo în rolul Satine și Ricky Rojas în rolul Santiago sunt toate fabuloase. Nu există nicio legătură slabă de actorie. Un 10 cu felicitari la actorie pe tot timpul spectacolului.

Recomandăm show-ul și experiența vizionării unui show pe Broadway.

Ca sa stiti…Musicalul a avut premiera în 2018, la Teatrul Colonial Emerson din Boston. La cea de-a 74-a ediție a premiilor Tony, Moulin Rouge! a primit în total 14 nominalizări și a câștigat 10 premii (cele mai multe ale serii), inclusiv cel mai bun musical.

MOULIN-ROUGE

Am fost foarte norocoasa să găsesc un bilet într o pozitie buna a salii. Biletele costau, aproximativ 240-300 USD pentru locul unde am stat dar merita din plin.

 Noi am colaborat cu cei de la Broadway Inbound unde puteti gasi si voi bilete pentru toate spectacolele de pe Broadway . Fascinata de ceea ce am vazut, data viitoare cand ajung in New York mi-am propus sa merg sa vad si alta piesa

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.