ROMANIA

Mergi la mare de 1 Mai?

Atunci mergi la concert!

   Alternosfera, ROA, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres,  Byron, Golan, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Dj K-LU și Ok Corral vin la prima ediție Fish Eye Fest, festival cu intrare liberă ce va avea loc pe 1 și 2 mai, în Vama Veche.

     Fish Eye Fest este o experiență cultural alternativă, un punct de plecare în reconstrucția identității locale a zonei costiere sudimage002 dobrogene în jurul comunităților locale de pescari și a patrimoniului cultural și natural al zonei. Cu un line-up eclectic, compus din 10 trupe și artiști cu stiluri diferite, de la EDM și rock alternativ la pop, Fish Eye Fest va ridica nivelul decibelilor pe plaja din Vama Veche în fiecare zi de la ora 15.30 până la răsărit. Două scene, lângă Stuf (Main Stage – muzică live) și lângă Amphora (teatru, poezie, folk, pantomimă, dansuri, stand-up, improvizație) și o zonă special amenajată pentru relaxare, cu beanbags, completează harta primei ediții.

    Timp de două zile ce se anunță însorite, miile de week-end-eri din Vama Veche vor mai avea de descoperit la Fish Eye Fest asocieri inedite dintre artă și tradiția pescuitului, turismul cultural și istoria locală, dar şi reinterpretări surprinzătoare născocite de artiștii din festival. Fish Eye Fest include workshopuri de artă culinară, fotografie, desen, pictură, creative writing și ceramică rece, expoziții de fotografie și taxidermie, demonstrații de live painting, instalații, seminarii având ca teme istoria locală și ariile protejate din zona Dobrogea Sud, precum și corturi ale ONG-urilor și asociațiilor ce militează pentru valorificarea patrimoniului natural și cultural al zonei Dobrogea Sud în vederea relansării economiei locale. O parte dintre manifestări au loc indoor, în cluburile consacrate din Vama Veche.

Program concerte open-air (Main Stage / Stuf)

Vineri, 1 Mai                                      Sâmbătă, 2 Mai

  • We Singing Colours                          Byron
  • Toulouse Lautrec                             Robin and the Backstabbers
  • ROA                                                   Golan
  • Les Elephants Bizarres                   Alternosfera
  • Dj K-LU                                             Ok Corral

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”concert vama veche”]

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *