HOTELURI

Direct pe plaja la Olimp!

Nici hotel nici pensiune dar foarte misto!

   Ieri, cineva mi-a trimis un link cu un hotel/pensiune din Olimp. Microcomplex Delfinul-Olimp! Nici nu stiu daca ar fi trebuit sa aud de el dar tinand cont ca ultima data am fost in Olimp acum vreo 10 ani nu cred ca ar trebui sa ma simt rusinat. Imaginile m-au facut insa curios si am cautat amanunte despre el. Nici nu stiu cum as putea sa il denumesc, pentru ca nu poate fi denumit hotel dar nici pensiune nu ar merge. 11 camere care dau direct in plaja, in apa aproape! Eu nu am vazut ceva asemanator in multe locuri…probabil insa ca mai sunt.

Delfinul

   Dupa cum se vede in imagini, sub camere exista o terasa care am inteles ca ofera o mancare foarte apreciata. Review-urile sunt foarte bune si pare ca si-au rezolvat si o problema veche cu parcarea. Internet mi s-a spus ca exista acum si e free ( nu garantez ) iar din ce am vazut in poze camerele arata foarte ok. Pretul este de 200/250 pana pe 1 iulie iar apoi 250/300. Intrati pe site si va lamuriti voi. Pentru o iesire de weekend cred ca este foarte frumos sau chiar pentru cateva zile la mare. Chiar daca in banii platiti nu intra mic dejun sau vreun sezlong pe plaja cred ca pozitia este absolut extraordinara! Poate il luati in considerare pentru o iesire din vara asta…

Facebook Comments

2 thoughts on “Direct pe plaja la Olimp!

  • mai…am mai fost. Nu am mai fost de atata timp in Olimp.S au schimbat multe ( in unele parti ) in altele nu o sa iti dai seama ca ai lipsit atat de mult.

  • 10 ani? să spun? să tac?…. eu cred că am mai multă vechime…. 🙂 probabil că de-aş merge acum pe litoralul nostru ai zice că-s venită pentru prima oară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *