EVENIMENTE

Iron Maiden din nou in Romania

Iron Maiden concerteaza iar in Romania

In anul 2016, Iron Maiden a sustinut un concert live in Bucuresti si iata ca dupa 6 ani revin pentru un super show ce va fi gazduit de Romexpo, pe 26 mai 2022, in aer liber!

O religie care rivalizeaza cu Metallica printre iubitorii de rock, trupa care activeaza de peste 45 de ani, Iron Maiden aduc cu ei cel mai recent material discografic, ‘Senjutsu’. Vorbim de cel mai bine plasat disc in US Billboard al trupei, care a ajuns pe pozitia 3, depasind clasicile ‘Powerslave si ‘Number Of The Beast’. In plus, ‘Senjutsu’ a ajuns pe prima pozitie in peste 15 topuri din intreaga lume, dominand clasamentele din Europa.

iron-maiden-romania-concert

In deschiderea concertului sustinut de legendarii britanici vor canta cei de la Lord Of The Lost.

Sunt 3 categorii de bilete: Aces High, în fata scenei, The Beasts, în spatele acestea și Troopers

  • Aces High – 399 lei,
  • The Beasts – 339 lei,
  • Troopers – 259 lei

Iron Maiden are 17 albume de studio și zeci de Discuri de Platină și de Aur. Este una dintre cele mai cunoscute si longevive trupe din istoria muzicii rock si in miile de concerte sustinute pe tot globul a adunat milioane de fani. Extravagante si spectaculoase, concertele abunda de efecte speciale si pirotehnice, muzica live completand un show total!

Pentru multi dintre noi, celebrul nume a fost scris pe caiete, tricouri, genti si tot ce putea fi personalizat pe vremurile cand un disc cu ei valora enorm pe piata neagra a muzicii din Romania. Energia uriasa si soundul inconfundabil i-a mentinut in tot acest timp in topuri si in preferintele noastre.

Iron Maiden a devenit o instituție. Este una dintre cele mai influente formații din istorie, muzica sa conturând de la trupe ca MetallicaSlayerAnthrax până la Avenged SevenfodGhostTrivium sau Slipknot doar pentru a numi câteva, însă influența Maiden se extinde și asupra formațiilor din zona de metal extrem precum DeathMy Dying BrideMoonspelCannibal Corpse sau Sepultura. -conform metalforce.ro

Reguli de acces la concertul Iron Maiden din 2022:

  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le proteje acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Aceștia recomandă totuși să veniți la concert din timp și nu înainte de ultima trupă. Este normal că la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.
  • Vă rugăm să consultați programul final cu 3 zile înainte de eveniment.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.