EVENIMENTE

Impresii dupa a doua ediție de IntenCity

IntenCity. Trei zile in care Craiova a fost intr-un ritm special!

Festivalul IntenCity de la Craiova s-a încheiat duminică, după trei seri de distracţie. A fost un eveniment muzical deosebit ce a stârnit entuziasm și a adus bucurie în inimile spectatorilor timp de trei zile. Inființat în urmă cu doi ani, festivalul și-a câștigat rapid un renume în industria muzicală și a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Ediția din acest an a reușit să aducă o atmosferă vibrantă și energizantă în inima Craiovei, oferind o gamă diversificată de genuri muzicale pentru toate gusturile.

Festivalul IntenCity Craiova 2023 a fost presărat cu o pleiadă impresionantă de artiști de top. Unul dintre momentele culminante ale festivalului a fost spectacolul extraordinar oferit de carismaticul Enrique Iglesias. Artistul spaniol a încântat publicul cu hiturile sale celebre și prestația sa carismatică, reușind să creeze o atmosferă de neratat. În plus, festivalul a oferit și o platformă pentru artiști locali și internaționali din diverse genuri muzicale, precum hip-hop, trap, pop și rock. Această diversitate muzicală a captivat publicul și a adus o varietate de experiențe unice în timpul festivalului. Cateva clipuri gasiti pe pagina noastra de facebook

Cu toate că audiența festivalului a fost impresionantă la show-ul  spectaculos cu Enrique Iglesias, primele două seri au înregistrat un număr mai mic de spectatori. Cu toate acestea, pasionații de muzică și-au găsit drumul către IntenCity, iar atmosfera vibrantă și actele muzicale de calitate au făcut ca fiecare seară să fie memorabilă. O parte dintre participanți au apreciat încercarea organizatorilor de a diversifica genurile muzicale și de a oferi o platformă pentru artiștii locali. În plus, introducerea scenei din Sala Polivalentă a permis publicului să se bucure de mai multe opțiuni și să experimenteze o varietate de spectacole într-un cadru confortabil.

Cu toate că ediția din acest an a fost un succes, organizatorii deja plănuiesc îmbunătățiri pentru viitoarea ediție a festivalului. Se ia în considerare extinderea duratei evenimentului, atragerea unor artiști internaționali de renume și o campanie de promovare mai amplă pentru a atrage o audiență și mai mare. Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, entuziasmată de prezenţa lui Enrique, a menţionat că prima decizie privind festivalul de anul viitor va fi legată de schimbarea genului muzical. Aceasta a declarat că a doua ediţie a fost mult mai bine organizată decât prima şi a avut săli pline în toate cele trei seri apoi a dezvăluit că au început deja pregătirile pentru festivalul din 2024 şi că negociază cu un artist foarte important în muzica pop, dorind să aducă la Craiova un nume mondial, dar nu a dezvăluit de cine este vorba.

IntenCity Festival Craiova a demonstrat si in 2023 că este un eveniment muzical de referință în România. Cu artiști de top și o gamă diversificată de genuri muzicale, festivalul a oferit o experiență de neuitat publicului entuziast. Cu feedback-ul pozitiv primit și planurile ambițioase pentru edițiile viitoare, putem cu siguranță să ne așteptăm la un IntenCity Festival și mai grandios și captivant în anii următori.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.