EVENIMENTE

HAPPY HOUR la biletele pentru concertul VIOLETTA LIVE

Promotie speciala cu ocazia Zilei Copilului, desfasurata pe 2 iunie 

un bilet cumparat +un bilet gratis!!

     Cu ocazia Zilei Copilului, parintii care nu apucat sa cumpere cadouri pentru cei mici au posibilitatea sa achizitioneze bilete pentru cel mai mare concert al anului dedicat copiilor, Violetta Live, in cadrul unei promotii speciale ce se va desfasura marti, 2 iunie, timp de o ora! Promotia Happy Hour va fi disponibila asadar pe 2 iunie, in intervalul 14:00 – 15:00, pentru fiecare bilet achizitionat cumparatorul urmand sa primeasca un al doilea bilet gratuit. Violetta_poster

     Promotia este valabila doar pentru comenzile plasate online, fie pe www.myticket.ro, sau www.eventim.ro, si doar pentru biletele din categoriile de pret: 200, 250 si 275 de lei. Numarul locurilor disponibile pentru aceasta promotie este limitat.

Show-ul Violetta Live va avea loc pe 2 septembrie, la Bucuresti, si este cel mai asteptat eveniment al anului de catre cei mici, concertul aducandu-i pe scena Arenei Nationale pe indragitii actori ai serialului fenomen Violetta, difuzat de Disney Channel.  Alaturi de Tini Stoessel, interpreta Violettei, si de ceilalti protagoniti din distributia originala a serialului care vor interpreta cele mai indragite piese din sezoanele 1, 2 si 3, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.

Biletele pentru concertul Violetta Live au preturi ce variaza intre 135 si 495 de lei, putand fi achizitionate de pe site-urile www.myticket.ro si www.eventim.ro , precum si din retelele afiliate.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *