EVENIMENTE

Flashmob Pablo Alboran

Am reușit! A fost minunat!

calatoriaperfecta.ro , fun cluburile Pablo Alboran din România, școlile de dans ale lui Wilmark și cei care au venit în parculDSCN0077 Herăstrău sâmbăta, au reușit în ciuda vremii sa organizeze și sa ducă la bun sfârșit un eveniment deosebit! Flash mob Pablo Alboran, primul organizat în România a reunit pe lângă cei de mai sus o mulțime de iubitori ai artistului spaniol. Pe o vreme ce nu a tinut cu noi, ne-am întâlnit toți cei care îl iubim pe Pablo pentru un flashmob dedicat lui.

    Silvia Iordache -Vice președinta Fan Club Oficial Pablo Alboran România: “Toti fanii din România ne-am dorit foarte tare sa organizam acest flashmob, pentru ca Pablo sa vadă cat de iubit este la noi în tara. In ciuda vremii urate, am reușit sa realizam cu toții un moment foarte frumos, care cu siguranța îl va bucura și emoționa pe Pablo. Ii așteptam pe toți fanii și nu numai, la concertul lui de la București, din data de 27 mai, la Sala Palatului. Vor rămâne foarte plăcut surprinși

    După o planificare de aproape o luna, timp în care ne-am organizat cu aprobările, locația, coregrafia…după ce am creat evenimentul pe Facebook și mai mult de 500 de persoane din cele 1500 înscrise și-au anunțat prezenta, a venit și ziua în care am ieșit pe strada sa dansam pentru Pablo Alboran. A plouat! In reprize! Si cu toate acestea, am reușit sa ducem la bun sfârșit acest proiect. Au fost aproape 200 de persoane ( mulțumim! ) , dansatori, fani, tineri, bătrâni, copii, televiziuni și spectatori întâmplatori. Am dansat, ne-am distrat, ne-am udat, am ras, ne-am întâlnit toți cei care îl iubim pe  Pablo și am rămas cu o amintire de neprețuit!

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”pablo alboran”]

   Va așteptam la concertul fenomenului muzicii latino, Pablo Alboran, pe 27 Mai la Sala Palatului în București. O sa cantam și o sa dansam împreuna cu unul din cei mai buni artiști ai vremurilor noastre!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *