EVENIMENTE

Dr. JORDAN B. PETERSON – revine în România

Dr Jordan B. Peterson – Beyond Order: 12 Rules for Life, în turneu la Sala Palatului, București

Psihologul clinician canadian, autor și profesor emerit de psihologie Dr. Jordan Peterson, vine pentru a doua oară în România. Evenimentul va avea loc în data de 2 mai ora 19:00 la Sala Palatului, București și face parte din turneul european al psihologului clinician.

În timpul conferinței se vor dezbate teme educaționale ce vor include discuții revoluționare despre depășirea celor mai mari obstacole ale vieții, dezvoltare personală, psihologia personalității, psihologia socială, psihologia organizațională, religioasă, ideologică și creativă. Accesul se va face pe bază de bilet, acestea vor fi puse în vânzare miercuri, 8 martie 2023, prin platforma Entertix.

Jordan B. Peterson a predat mitologia avocaților, medicilor și oamenilor de afaceri, a fost consultant pentru secretarul general al ONU, și-a ajutat clienții clinici să gestioneze depresia, tulburarea obsesiv-compulsivă, anxietatea și schizofrenia. A fost consilier al partenerilor seniori ai unor importante firme de avocatură canadiene și a ținut numeroase conferințe în America de Nord și Europa.

Împreună cu studenții și colegii săi de la Harvard și de la Universitatea din Toronto, Dr. Peterson a publicat peste o sută de lucrări științifice, transformând înțelegerea modernă a personalității, în timp ce cartea sa Maps of Meaning: The Architecture of Belief a revoluționat psihologia religiei. Cartea sa 12 reguli pentru viață: An Antidote to Chaos a fost publicată în 2018 și s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare la nivel internațional. Continuarea, Dincolo de ordine: Încă 12 reguli pentru viață, a fost lansată pe 2 martie 2021.

Mai multe detalii despre activitatea lui Jordan B. Peterson puteți citi aici: https://www.jordanbpeterson.com/

Evenimentul este organizat de Front Row Events, parte din TEG Marketing.

 

 

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.