De 1 Decembrie in croaziera din Tulcea pana in Odesa

De 1 Decembrie in croaziera all inclusive din Tulcea pana in Odesa

De 1 Decembrie poti iesi sa vezi armata defiland la Arcul de Triumf sau prin centrul orasului unde stai, alaturi de “iubitii” nostri conducatori sau poti alege o croaziera all inclusive prin Deta Dunarii pana in Odesa, frumosul oras din Ucraina.

Chiar si in perioada asta urata, poti gasi oferte deosebite pentru a petrece o vacanta superba. Astazi va prezentam una dintre ele.

MINIVACANȚA de SFÂNTUL ANDREI și 1 DECEMBRIE pe NAVA MS DIANA

Croaziera-Dunare

Cu o durata de cinci zile/patru nopti, se pleaca din Tulcea in data de 27 noiembrie, se navigheaza prin Delta Dunarii pe bratul Sfantu Gheorghe, se viziteaza orasul Ismail din Ucraina urmeaza orasul Cetatea Alba  si apoi pe Marea Neagra pana la Odesa si intors pe acelasi traseu pe data de 1 Decembrie.

Fiecare zi la bord este gandita in asa fel incat sa existe momente pline atat de relaxare cat si de distractie. Vizitele in orasele de pe traseu, excursii organizate unde se vor vizita cele mai importante locatii, o noapte de caare in Odesa la un hotel de 4*, baie ruseasca, tururi ghidate, pranz cu specific ucrainian, petreceri cu tombola, cina cu specific romanesc si alte multe surprize.

ZIUA 1 – SÂMBATA, 27.11.2021
• Îmbarcare din portul Nufăru, la 10 km de Tulcea – ora 13.00

ZIUA 2 – DUMINICĂ, 28.11.2021
• Mic dejun – ora 08.00
• Intră în povestea orașului Ismail – ora 09.00

ZIUA 3 – LUNI, 29.11.2021
• Mic dejun – începând cu ora 08.00
• Plecare spre Cetatea Albă/ Fortareața Akkerman, situată la vărsarea Nistrului în Mare – ora 10. 00

ZIUA 4 – MARȚI, 30.11.2021
• Mic dejun – ora 08.00
• Descoperă Odessa – ora 09.00

ZIUA 5 – MIERCURI, 01.12.2021
• Mic dejun – ora 09.00
Dupa finalizarea formalităților vamale la bord, vom ridica ancora și ne îndreptăm spre România.

V-am aratat doar un pic din programul fiecarei zile pentru ca veti avea in fiecare dintre ele o multime de “treaba”! Toate mesele sunt asigurate! 

Croaziera se face cu vasul MS Diana, un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar care  are un farmec si un stil aparte.  Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunarii: Chilia, Sfantu Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea. Mai mult, fiecare cabina are o denumire proprie, a localitatilor din Delta. Nava dispune de 25 cabine duble cu pat twin sau matrimonial si 7 apartamente pentru 4 persoane. Cabinele de 2 locuri au suprafata de 10 mp; apartamentele au 20 mp.

MS Diana

Nava dispune de un restaurant cochet cu mese de 4 sau 6 persoane, unde se poate servi masa in regim pensiune completa, mic dejun bufet, iar restul meselor in functie de preferintele turistilor (variante de meniu), cu meniu din peste sau din carne de pui/porc. De asemenea, pe puntea principala exista un bar-salon. Tot in salon exista un sistem de karaoke, tv cu diagonala mare, ring de dans.

Daca v-am trezit interesul, aveti mai jos trei posibilitati de contact

☎𝟕𝟐𝟐 𝟑𝟏𝟏 𝟎𝟎𝟑
📧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐜𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐞-𝐝𝐞𝐥𝐭𝐚𝐝𝐮𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢.𝐫𝐨
🌐 𝐰𝐰𝐰.𝐜𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐞-𝐝𝐞𝐥𝐭𝐚𝐝𝐮𝐧𝐚𝐫𝐢𝐢.𝐫𝐨

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.