EVENIMENTE

Cum a fost la Vernisaj concertul formatiei Vunk

VERNISAJ a fost trupă și suflet   Mii de oameni au făcut parte marți seară dintr-o nouă poveste VUNK

 

După 3 ani, Sala Polivalentă și-a deschis din nou porțile pentru Universul VUNK. Concertul VERNISAJ a fost o dezvăluire pentru miile de spectatori care au fost marți seară alături de trupa preferată și au cântat împreună piesele deja consacrate, duete celebre, care se regăsesc pe vinilul lansat luna aceasta, și piese noi. Cu o scenă 360, o premieră în România, VUNK a spus o poveste și a folosit arta ca vindecare a sufletului.

Irina Rimes, Lidia Buble, EMAA, Holy Molly, Ioana Ignat, Amadeus și Anastasia Sandu au fost invitate speciale într-o seară magică și au adus culoare, vibrație și foarte multă emoție pe scena de la Sala Polivalentă, alături de Cornel, Nicu și Onel. A fost un spectacol formidabil, în care energia a fost dată de publicul care a cântat fiecare vers al pieselor VUNK, a dansat și a trăit povestea spusă de VERNISAJ de la început până la final.

 

“Încă îmi caut cuvintele să spun ceva legat de spectacolul nostru de aseară. Sunt foarte fericit că am trăit așa ceva, sunt un om norocos că în viața mea se întâmplă momente ca cele de la spectacolul VERNISAJ, împreună cu atâția oameni veniți să se încarce cu muzica noaatră și să ofere inapoi toată bucuria și emoția lor. Sunt un artist și mai norocos să pot lucra cu o echipa atât de creativă și dedicată, cu care am pus în practică un concept de scenă unic în România. Publicul ca cel de ieri ne-a adus în punctul în care spunem aseară pentru prima oară că suntem <<trupă și suflet>> lângă ei, a declarat Cornel Ilie.

Tricoul Vernisaj, purtat de Cornel în timpul concertului, se transformă și dezvăluie mesaje surprinzatoare.

 

Artistul a pornit de la ideea că în spatele cuvintelor și emoțiilor se ascund de cele mai multe ori trăiri și înțelesuri mult mai profunde. “Cusăturile invizibile dintre două suflete sunt mult mai puternice decât orice țesătură”, spune Cornel. Tricoul a fost creat de stilista Eli Adam, în colaborare cu designerul Irina Voinea, și este disponibil aici: https://www.dressingz.com/en/men/clothes/t-shirts/vernisaj-t-shirt-6646.

Venitul obținut din vânzarea tricoului vor fi donate către Fundația Estuar, pentru sprijinirea adulților cu probleme de sănătate mintală.

A fost VUNKTASTIC marți seară! Cornel, Nicu și Onel au mai scris un capitol din povestea VUNK și așteaptă în continuare noi întâlniri memorabile cu fanii.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.