EVENIMENTE

Concertul de Crăciun IMPERIAL CHRISTMAS GALA

Concertul de Crăciun IMPERIAL CHRISTMAS GALA IV cu SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA din data de 23 decembrie de la Ateneul Român, ora 20.00, este, în acest moment, sold out!

Cu această ocazie, organizatorii German Quality Entertainment anunţă, astăzi, o nouă reprezentaţie care va avea loc începând cu ora 16.00, în aceeaşi splendidă locaţie de concert, cea a Ateneului Român.

Porţile pentru publicul care va veni pentru concertul de după-amiază se vor deschide la ora 15.00 iar accesul efectiv în sala de spectacol se va putea face de la ora 15.30!

În decembrie 2022, celebra orchestră a balului vienez primea, graţie celor 3 reprezentaţii de la Ateneul Român, Certificatul de Record Naţional pentru “Cel mai mare număr de concerte susţinute de către o orchestră într-o zi şi în aceeaşi locaţie”.

Certificatul, acordat de Asociația Cartea Recordurilor din România, a fost ridicat de către managerul și fondatorul orchestrei – Peter Hosek și de către maestrul Vinicius Kattah – dirijorul orchestrei. O copie a certificatului a fost acordată și organizatorului evenimentului, fiind înmânată Monicăi Lorintz, Head of Communications la German Quality Entertainment. Momentul a fost prezentat de cel care a stabilit Recordul naţional pentru “Cel mai tânăr autor de autobiografie din România”, Ambasadorul Culturii Euro Education Federation, muzicianul şi scriitorul, Mihai Claudiu Dumitrache.

23 decembrie

Biletele pentru concert sunt în vânzare via eventim.ro si iabilet.ro la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP – 629 lei
  • Categoria I – 529 lei
  • Categoria II – 429 lei
  • Categoria III – 329 lei

Dintre cele peste 140 de valsuri, compuse de Johann Strauss, unele și-au câștigat pe deplin celebritatea, printre care: “Dunărea albastră”, “Viață de artist”, “Sânge vienez”, “Vals imperial”, “Povești din pădurea vieneză”, “Vin, cânt şi femei”, „Vocile primăverii”, compozitii pe care le vom asculta live în luna decembrie, pe data de 23, celebrând Sărbătoarea Crăciunului si a valsului vienez.

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.