Cirque du Soleil

PROGRAM ȘI REGULI DE ACCES LA QUIDAM

       Peste o săptămână, turneul Quidam debutează la București. Un spectacol multipremiat, într-o cheie mai tenebroasă decât Saltimbanco și Alegria, celelalte două producții Cirque du Soleil care au vizitat până acum România, Quidam este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele. Mai multe categorii de bilete sunt epuizate în acest moment, la toate cele șase reprezentații în vânzare. 

Quidam normal sale

    Porțile Pavilionului Central al Romexpo se deschid cu o ora înainte de fiecare spectacol. Program reprezentații: joi, 29 ianuarie, orele 20:00 / vineri, 30 ianuarie, orele 20:00 / sâmbătă, 31 ianuarie, orele 16:00 și 20:00 / duminică, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00. Accesul în sală dupa începerea spectacolului nu este permis. Cei care au cumpărat bilete reduse pentru copii (reducerile au fost valabile pentru copiii cu vârste până la 12 ani, inclusiv) trebuie să țină cont că accesul copiilor se face doar alături de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport. Orice copil peste 2 ani plătește bilet, dar este nerecomandat accesul copiilor cu vârsta sub 3 ani la aceste evenimente. Pentru siguranța artiștilor, spectatorilor le sunt strict interzise fotografierea/înregistrarea cu camere foto/video sau telefoane mobile.

    Accesul în Romexpo se face pe Bulevardul Expoziției, intrarea B. Parcarea este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei pe zi). Vor fi deschise parcările  B și C, vă rugăm consultați harta atașată. Pentru locurile rămase în vânzare la data reprezentațiilor, va exista o casă de bilete la intrarea în Romexpo. În incinta Pavilionului Central va fi disponibilă garderobă (cu plată). Băuturile răcoritoare și mâncarea vor putea fi achiziționate pe bază de jetoane.

Amanunte despre spectacole, bilete si program aici.

Harta Romexpo

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?