DESPRE MINE

Cine sunt eu?

  Cine sunt?

Eu in persoana

    Ma numesc  Patricia  si sunt dependenta de calatorii.

   De unde pasiunea mea pentru calatorii? Cred ca mi a placut dintotdeauna sa calatoresc si chiar si atunci cand nu am putut sa ajung in locurile pe care le visam, mi am propus ca mai devreme sau mai tarziu sa le vizitez. Prima mea calatorie cu avionul a fost la doar o luna cand am fost adusa din Cluj Napoca unde m-am nascut, la Bucuresti.Cred ca mi a placut foarte mult cu avionul pentru ca si acum de fiecare data cind plec undeva astept cu nerabdare momentul cind decoleaza si simt ca sunt libera sa zbor spre o noua aventura.  Imi aduc aminte cand in copilarie fiecare loc pe care il vizitam, fiecare tabara, excursie era o adevarata aventura.Locuri noi, prieteni noi…lucruri interesante de vazut.  Mi-am dorit dintotdeauna sa calatoresc, in cit mai multe locuri, unde sa cunosc oameni noi, sa cunosc obiceiurile si traditiile lor.Am inceput sa calatoresc in afara tarii cu familia in urma cu opt ani .Majoritatea cunostintelor mele imi cer destul de des sfaturi despre diferite destinatii ,cind sa isi cumpere bilete, ce hoteluri sa aleaga sau ce agentie sa contacteze.  Am calatorit in Africa , prin Europa am fost in Belgia, Germania, Anglia, Franta, Italia, Olanda, Austria Spania…si inca…

    Cred ca fiecare calatorie ne imbogateste sufleteste prin lucrurile pe care le descoperim.Imi doresc prin acest blog sa aruncati o privire intr un colt al sufletului meu plin de amintiri despre locurile pe care le-am vazut si sa va impartasesc impresiile mele care poate va vor ajuta atunci cind cautati sa va alegeti destinatia dorita.Daca incercam sa gasim varianta ideala pentru vacanta care o cautam in functie de timpul si bugetul nostru de care dispunem atunci cred ca putem avea o vacanta perfecta si poate la un moment dat, cine stie, creeaza dependenta.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *