Cat va costa un bilet de tren de la Otopeni

Cat va costa un bilet de tren de la Otopeni

Cu o întârziere de cel putin 6 luni, timp in care am fi ratat Campionatul European pentru care a fost construit de fapt, trenul de la Otopeni va începe sa circule de Duminica 13 Decembrie 2020! In sfârșit!! Gata cu taxiurile, cu Uberu-ul, cu 783/784 sau prietenii care te ajutau sa ajungi sau sa pleci de la aeroport. Legatura Otopeni – Gara de Nord in 20 de minute! Ca afara! La un pret mai mult decat decent!

Trenul de la Gara de Nord spre aeroportul Otopeni va circula de duminică, 13 decembrie, la un interval de 40 de minute și cu o durată a călătoriei de aproximativ 20 de minute iar costul unei călătorii va fi de 4 lei.

Calea ferată care face legătura dintre aeroport și Gara de Nord reprezintă primul tronson construit de la zero în România din 1984 și până în prezent. Chiar asa! Incredibil ca in 30 de ani doar atat am fost in stare sa construim dar…mai bine mai tarziu decat niciodata. Conform unui comunicat al CFR Călători, primul tren, de tipul Săgeata Albastră, va pleca de la aeroportul Otopeni, duminică, 13 decembrie, de la ora 00.31 și va ajunge la Gara de Nord la 00:56.

CFR Infrastructă a anunțat miercuri că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători. Deci trei companii ce vor opera pe aceeasi linie, toate avand acelasi pret.

Este o mare realizare aceasta linie. Chiar este. Pentru greutatea cu care se construiesc lucruri de infrastructura in Romania este ceva deosebit. Sincer, dupa 10 luni in care am vazut aeroportul o singura data, fara sa plec undeva ci doar ca sa iau pe cineva de acolo, data viitoare o sa ma duc cu trenul de curiozitate.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?