LUMEA MARE

Ai bilete la Blue Air? Le poti folosi la Wizz Air!

Wizz Air anunță noi bilete cu tarife speciale pentru pasagerii Blue Air și crește frecvența pe 28 de rute existente din București

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță că reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile recent anulate ale companiei aeriene. Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 EUR, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue. În același timp, Wizz Air a crescut frecvența pe 28 rute din București către destinații populare din Europa și a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023.

La începutul lunii septembrie, Wizz Air a prezentat o extindere majoră în România, cu cinci aeronave alocate bazei sale de la Aeroportul Otopeni din București, precum și creșterea frecvenței din Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu. Noi rute au fost introduse de la București către Atena, Praga și Larnaca. În total, Wizz Air a adăugat 2,7 milioane de locuri suplimentare pieței din România.

„Reintroducem tarifele noastre speciale și sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Știm cât de important este pentru pasageri să poată călători și vrem să ne asigurăm că pasagerii afectați de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air. Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinația dorită și, astfel, pot ajunge în siguranță la familiile, prietenii sau în destinațiile lor de vacanță”, a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

CREȘTERI ALE FRECVENȚELOR PE RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂ
București – Londra Luton
București – Tel Aviv
București – Roma Fiumicino
București – Milano Bergamo
București – Paris Beauvais
București – Copenhaga
București – Barcelona
București – Bruxelles-Charleroi
București – Valencia
București – Madrid

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.