12 ani de Wizz Air si o ruta noua spre Tenerife!

WIZZ AIR SĂRBĂTOREȘTE A 12-A ANIVERSARE

CU UN NOU WEBSITE, O NOUA AERONAVĂ LA BUCUREȘTI SI O NOUA RUTA SPRE

TENERIFE!

Despre Wizz Air

     Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 67 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.600 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

    Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi 12 ani de la primul zbor. Prima cursă a operatorului aerian fondat în septembrie 2003 a decolat pe 19 mai 2004, de la Katowice, Polonia, marcând un obiectiv ambițios încă de la început, acela de a deveni o companie aeriană low-cost care operează din Europa Centrală și de Est. După ce a atins această țintă, WIZZ continuă să inoveze pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor clienților și astăzi anunță lansarea noului său website, precum și noi rute și creșterea capacității de transport.

Wizz 12 ani     Noul website Wizz Air are o interfață performantă, ușor adaptabilă la orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop și, comparativ cu site-urile curente ale altor companii aeriene, este cel mai uşor de folosit. Funcția revoluționară Express Booking este o opțiune disponibilă în premieră, care le permite clienților să achiziționeze un bilet cu doar trei click-uri, în 30 de secunde. Pentru a răspunde așteptărilor clienților tot mai interesați de tehnologie, WIZZ lansează într-o primă fază versiunea pentru mobil a site-ului, în condițiile în care tranzacțiile de pe mobil se dublează de la un an la altul. În următoarele săptămâni website-ul va fi disponibil  pentru toate platformele. Versiunea pentru mobil este deja activă și poate fi accesată de pe orice tip de smartphone la adresa wizzair.com sau m.wizzair.com. O prezentare a noului website poate fi accesată aici.

   Tot astăzi, Wizz Air a anunţat creşterea capacităţii de transport prin adăugarea unei noi aeronave bazei din Bucureşti. Începând cu noiembrie 2016, capitala României va dispune de 9 aparate de zbor. Noua aeronavă va deservi din toamnă cea mai recentă rută exotică spre Tenerife şi va contribui la creșterea frecvenţelor rutelor deja existente către destinaţii populare. Biletele către noua rută sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com la prețuri începând de la 229 RON.

Wizz 12 ani   Prin alocarea noii aeronave, Wizz Air anunţă o investiţie suplimentară de 100 milioane euro la baza din Bucureşti, iar numărul total de angajaţi din România urmează să depășească 600. De asemenea, aparatul de zbor ce va intra în flota WIZZ va contribui la economia locală, prin susţinerea de locuri de muncă indirecte în domeniile: operaţiuni aeroportuare, transporturi, hotelier și turism. De altfel, în toată România, activitatea Wizz Air va susţiune mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR:

RutăZi de operareÎncepând dinTarife de la*
Bucureşti – Tenerifemiercuri2 noiembrieRON 229
duminică18 decembrie

WIZZ AIR CREŞTE FRECVENŢA RUTELOR DEJA EXISTENTE

DESTINAŢIILADE LA
Londra Luton2620
Milano Malpensa73
Roma Ciampino1411
Madrid76
Birmingham32
Tel Aviv43
Basel32

Într-o conferință de presă susținută astăzi la București, Jozsef  Varadi, CEO Wizz Air, a afirmat:

    ”Wizz Air este cea mai mare companie aeriană în România, iar Bucureștiul găzduiește cea mai mare bază de operare. Astăzi livrăm primul aparat A321, al optulea cu baza la București. Este cel mai performant avion cu un singur culoar (single-aisle) al momentului și cel mai eficient din punct de vedere economic, asigurând costuri de operare mai scăzute. Acest lucru înseamnă prețuri mai mici pentru clienții noștri și, implicit, un avantaj competitiv pentru noi. A noua aeronavă care va fi alocată bazei de la București și care va fi livrată în decembrie a.c., va conduce la un număr de 3,6 milioane de locuri disponibile în 2017, ceea ce înseamnă o creștere anuala de 24% și reflectă angajamentul nostru pentru piața din România și baza de la București. Suntem mândri să rămânem cel mai mare contribuitor la dezvoltarea aviației românești și permanent atenți la nevoile clienților noștri.

 Wizz 12 ani

   Misiunea noastră este să îmbunătăţim constant experienţa călătorilor şi astăzi facem un pas înainte prin lansarea noului site. Reflectând inovaţia pe care WIZZ a oferit-o încă de la primul zbor, venim în întâmpinarea dorinţelor clienţilor şi le propunem un mod şi mai simplu de a-şi achiziționa bilete. Cu ajutorul noii opțiuni revoluţionare Express Booking ei îşi vor putea rezerva locurile dorite, cu prețurile reduse WIZZ, în mai puţin de 30 de secunde. Vom continua să ne dezvoltăm reţeaua de rute spre Europa şi în afara ei și suntem nerăbdători să le urăm bun venit la bord clienţilor fideli, dar şi celor care se află la prima călătorie cu WIZZ, pentru a experimenta serviciile de calitate Wizz Air oferite de echipajele noastre.”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?