DE STIUT!

100.000 de bilete free de la Qatar

Qatar ofera 100,000 de bilete cadou pentru angajații din sistemul sanitar

Un mesaj si un gest de recunostinta pentru cei din linia intai…

În semn de recunoștință pentru munca și pasiunea depuse, oferim 100,000 de bilete cadou pentru zboruri Qatar Airways. Dacă sunteți angajat în sistemul medical, vă puteți bucura de următoarele beneficii*:

  • Până la două bilete cadou dus-întors în cabina Economy pentru dumneavoastră și o persoană însoțitoare, pentru a putea petrece o binemeritată vacanță într-o destinație la alegere din rețeaua noastră globală.
  • O reducere de 35% în magazinele Qatar Duty Free din cadrul aeroportului nostru de ultimă generație din Doha, Aeroportul Internațional Hamad.

În plus, membrii programului de fidelitate Privilege Club vor acumula Qmiles pentru zborurile efectuate.

Mulțumim pe această cale tuturor angajaților din linia întâi ai sistemului medical. Eforturile dumneavoastră uriașe precum și pasiunea și devotamentul ne-au dat speranță în aceste vremuri pline de nesiguranță.

*Se aplică termene și condiții speciale. Un număr limitat de coduri promoționale va fi distribuit zilnic pentru fiecare țară. Vă rugăm să verificați lista cu profesiile eligibile din sistemul medical și să vă asigurați că aveți legitimația de serviciu cu dumneavoastră la momentul călătoriei.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.