De ce va luati like-ul inapoi? Sunteti niste ipocriti!

Da da! Sunteti niste ipocriti!

     Toti cei care va luati like-urile inapoi acum de la Iohannis. De azi de dimineata ma impiedic de postul lui Chirila de pe Facebook. Cum l-a facut el praf pe presedinte si cum a descoperit subit ce fals e presedintele sas. Acum un an si un pic o pleiada de “formatori de opinie” au invadat si blocat internetul cu nenorocirea care o sa se abata asupra Romaniei daca iese Ponta presedinte. Adevarul suprem era detinut de ei si daca indrazneai sa ai o opinie separata erai facut praf! De la primul din neamul tau pana la urmasii urmasilor tai erai luat la injuraturi. Azi il critica pe presedinte! Si nu e doar Chirila. El este cel mai expus. Sunteti multi! Va stiti bine. Sunteti ipocriti!

ipocritilor

Turistul nr.1 al Romaniei atunci cand nu a tacut sau nu a fost plecat a facut numai tampenii. Prostii postate pe facebook si hotarari stupide. Tot primul sas dintre romani dupa ce si-a luat tara inapoi intentioneaza sa isi ia si casa din Sibiu inapoi. Dintre mogulii facebook/twitter si alte asemenea retele toti au tacut malc. Catastrofa de la Colectiv le-a daruit  “purtatorilor de cuvant al celor tineri” ocazia minunata de a intra la Cotroceni invitati oficial. Rezultatul? Zero. Au schimbat un guvern in care erau 50% corupti cu unul 100% incompetent care ca unica schimbare in guvernare a schimbat impozitele marindu-le! Va intreb pe voi ipocritilor – Ce diferenta vedeti intre 63 de tineri morti ( fara motiv oficial inca) si trei bebelusi care s-au dus in ceruri datorita incompetentei. Nu? Nu este incompetenta ministrului sanatatii de acum? Dar cei care erau in functie in zilele Colectiv nu erau la fel de vinovati? Papusari sau papusi sunteti voi?

Deci da! Din punctul meu de vedere pentru ca nu uit ce ati facut pe net…

Sunteti ipocriti!

Acum va vaitati ca Iohannis e cu Antena 3 si va luati like-urile inapoi dar cand de la 700 sau cati dracu spunea ca accepta am ajuns la 7000 de emigranti??  Nu ca ar avea vreo putere! O sa vina fix atatia emigranti cati or sa vrea…Unde erati ipocritilor? I-ati luat like-ul atunci? Dar cu legea aia de vrea sa ia bani celor care muncesc afara cum e? Like? Ipocritilor! Sau cu impozitul pentru sanatate pentru cei care nu au venituri… Aud? Sau contestatia in anulare pentru casa si banii din chirie incasati inca? Dar la toate vacantele lui ce ati spus? Sau sau sau sau… Nimic! Ipocritilor!

Ma doare la basca daca dispare Antena 1/2/3..5000. Nu ma afecteaza nici cat negru sub unghie. Sunt in afara mizeriei politice de mult timp. De la Constantinescu incoace nu m-am mai lasat dezamagit de nimeni. Nici de raul mare nici de raul mic si nici nu mi-am luat tara inapoi. TOTI SUNT HOTI! Consider ca e dreptul fiecaruia de a alege pe cine doreste si ca daca vor pot sa il puna si pe Dorel de pe youtube presedinte. Ma irita insa si ma agaseaza ipocritii care sunt vocali si apoi tac malc!

Concluzia?

V-ati luat tara inapoi si el a ciordit-o. Degeaba-i luati like-ul! Maine o sa-l dati altcuiva si o sa fiti la fel de vocali. Poate intelegeti insa ca nu sunteti voi cei care impart cartile…

Facebook Comments

Tu ce zici despre asta?