FILME

Robin Hood 2018

Robin Hood 2018

Lansare în România: 07.12.2018

Una dintre cartile copilariei mele. Savurata. Citita de mai multe ori. Aventurile lui Robin Hood mi-au insotit multe dintre jocurile copilariei iar arcurile din crengile de copac au fost obiecte de lupta contra celor rai tot datorita lui. Apoi filmul cu Kevin Costner mi-a adus melodia cea mai frumoasa a relatiei mele. Nu o spun ca deja o stiti…

Dar o legendă are întotdeauna un început, iar noua aventură „Robin Hood” aduce pe marile ecrane din 7 decembrie o altfel de poveste a renumitului erou.

robin hood 2018

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

O producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, filmul “Robin Hood” are premieră pe marile ecrane din țară începând cu 7 decembrie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Regia: Otto Bathurst

Scenariul: Ben Chandler, David James Kelly

Producători: Jennifer Davisson, Leonardo DiCaprio

Distribuţia: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Tim Minchin, Jamie Dornan

Casa de producţie: Summit Entertainment

 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *