RO-Wine. The International Wine Festival of Romania

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

Evenimentul se bucura de un succes in crestere si in fiecare an aduce in fata publicului iubitor de vinuri si a profesionistilor din domeniul Horeca cele mai bune vinuri din Romania si Republica Moldova, si etichete de renume international. Editia din mai 2019 de la Bucuresti a adus in fata producatorilor de vin si gourmet peste 5000 de vizitatori in cele doua zile, un numar record inregistrat pana in acest moment.

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință că, începând din această toamnă, RO-Wine | The International Wine Festival of Romania va organiza o ediție de toamnă, dedicată în primul rând vinurilor noi, fie vinuri albe din recolta 2019, fie vinuri roșii din 2018, ajunse în pragul lansării comerciale.

ro-wine

După seria de noi recorduri înregistrate la ultima ediție a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania – de vizitatori, de expozanți, de pahare gustate și mâncăruri servite – a devenit evident că piața de vinuri premium are nevoie de o dezvoltare orizontală a evenimentelor de acest gen.

ro-wine-festival

Unde se desfasoara RO-Wine | The International Wine Festival of Romania

Pe 28 și 29 septembrie, la Timpuri Noi Square, Splaiul Unirii 165, la Biutiful Downtown / Carnivale Food Market, București RO-Wine își va aștepta vizitatorii cu o selecție de vinuri premium și superpremium care își propune să implementeze și în România conceptul de „en primeur” – vinuri care nu și-au atins încă nivelul de maturitate necesar comercializării, dar care anunță, prin calitățile intrinseci, cum va arăta oferta de vin a anului viitor.Festivalul RO-Wine a devenit un reper pentru profesioniștii din sectorul HoReCa, o atracție turistică pentru străini și un eveniment de neratat pentru pasionații de vinuri și de gastronomie. Pentru aceștia, am dorit să oferim acces la un spațiu devenit deja hub gastronomic, la Timpuri Noi Square, la Biutiful Downtown / Carnivale Food Market.  Întâlnirea dintre gastronomie și oenologie nu trebuie să se mai lase așteptată, iar noi suntem aici pentru a o facilita”, adaugă Liviu Popescu, co-organizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

Prima editie de toamna a festivalului RO-Wine la Bucuresti, Harvest Wine Festival by RO-Wine, care se va desfasura pe 28 si 29 septembrie la Timpuri Noi Square, Biutiful Downtown / Carnivale Food Market isi definitiveaza pregatirile. Evenimentul este o premiera pentru Bucuresti, iar vedetele vor fi vinurile de sezon.

Accesul vizitatorilor se face pe baza de bilet de intrare care costa 50 lei / zi sau pe baza de invitatie. Iar accesul specialistilor din zona Horeca este gratuit, in urma inregistrarii online pe site-ul romaniawinefestival.com.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?