Ro Wine The International Wine Festival of Romania

 

RO-Wine revine în Septembrie!

 

Singurul festival dedicat vinurilor premium şi superpremium revine cu o ediţie aniversară! Fratelli va găzdui, pe 18 şi 19 septembrie, festivalul RO-Wine, locul în care antreprenorii HoReCa şi profesioniştii din domeniu, dar şi iubitorii şi colecţionarii de vin pot interacţiona direct cu proprietarii cramelor participante.

Ca în fiecare an, festivalul va include crame din România, Europa şi din alte regiuni viticole ale lumii, o selecţie gourmet impresionantă, masterclass-uri susţinute de autorităţi în domeniu şi evenimente speciale.

Ca și la edițiile precedente, accesul profesioniștilor din piața horeca şi – proprietari, sommelieri, barmani, reprezentanţi – este gratuit în ambele zile.

 

 

„Este un moment pe care îl aşteptam de aproape un an şi jumătate. În condiţiile în care piaţa HoReCa a fost paralizată atâta vreme, iar producătorii de vinuri premium şi-au văzut cea mai importantă piaţă devenind, cu mici excepţii, nesemnificativă ca volum de vânzări, cred că un festival ca RO-Wine este o punte către relansarea de care avem cu toţii nevoie. Trebuie să interacţionăm, să ne revigorăm vechile parteneriate şi să descoperim unele noi, dar mai ales trebuie să ne reobişnuim să împărţim un pahar de vin cu oamenii importanţi pentru noi. Am ales să organizăm festivalul în septembrie pentru a putea garanta că vom oferi acelaşi standard de organizare şi participare cu care i-am obişnuit pe vizitatorii şi participanţii de până acum. În plus, este al cincilea an de RO-Wine, adică o adevărată aniversare a lumii vinului, şi totul trebuie să fie perfect! Şi va fi perfect!”, spune Marinela Ardelean, co-organizator al festivalului.

„Sunt foarte entuziasmat de această revenire la normalitate, o nouă normalitate pentru noi toţi.
Industria Horeca a avut de suferit în ultima perioadă dar am convingerea că perioada următoare va fi una benefică pentru toată industria.
În calitate de operator HoReCa şi Vicepreşedinte HORA, cred că este de datoria noastră să susţinem această revenire prin toate eforturile posibile, să oferim oportunităţi noi atât operatorilor de restaurante, cât şi producatorilor şi pasionaţilor de vin.
Festivalul RO-Wine va respecta toate normele în vigoare pentru a oferi siguranţă atat expozanţilor, cât şi vizitatorilor, astfel încât să ne bucurăm cu toţii de 2 zile excepţionale, cu vinuri deosebite.  Aşadar, vă aşteptăm la RO-Wine!“, a declarat Liviu Popescu, co-organizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romani

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.