HOTELURI

Peckam Lodge hotelul meu si al tau

         Peckam Lodge Londra

Dupa cum va spuneam in articolul recent despre Londra, astazi o sa va povestesc de hotelul  la care am stat si dupa cum vedeti si titlul chiar consider ca  este un hotel convenabil pentru oricare dintre noi. O sa incep prin a descrie prima impresie care am avut o cind am ajuns la receptie.

peckam

         Desi am ajuns foarte tirziu la aproximativ 11.30 noaptea am avut parte de un zâmbet de bun venit de la receptionerul care era foarte politicos si deschis sa imi ofere informatiile de care aveam nevoie. Dupa doar citeva minute eram gata cu plata si o persoana ma astepta sa ma conduca in camera. Fiind foarte tirziu cind am ajuns la hotel deoarece am decis sa nu pierd timpul ziua  si sa ma duc seara direct aproape tot hotelul era plin raminind doar citeva camere libere. Va sfatuiesc cind veti merge si voi sa anuntati macar  la receptie ca o sa ajungeti tirziu si daca aveti o preferinta legat de camera ca sa poata sa o retina pina cind ajungeti.Cind am facut rezervarea pe booking com mi-a placut hotelul in pozele pe care le am vazut asa ca stiam cam la ce sa ma astept, desi uneori pozele nu corespund cu realitatea. Camera la care am fost condusa mi s-a parut foarte mica si cred ca nu era una dintre cele renovate asa ca  am mers la receptie sa rog daca se poate sa mi se schimbe camera. Aici pot sa spun ca am fost foarte multumita de atitudinea personalului care a cautat o varianta mai buna pentru mine din camerele disponibile in acel moment dat fiind ora tirzie. Am fost condusa sa vad 2 camere in alta cladire renovata ca sa imi aleg una. Camera pe care am ales o era mai mare si dotata modern astfel corespundea cu pozele pe care le am vazut cind am facut rezervarea. Nu era foarte mare dupa cum vedeti din poze dar era  foarte curata fara mirosuri urite ca la alte hoteluri de categorie proasta dotata cu  LCD si aer conditionat iar baia era foarte moderna desi era mica.

Peckam Lodge

Peckam Lodge

Peckam Lodge

Peckam Lodge

Peckam Lodge

baie              Mi-a placut foarte mult si cum era aranjat in lobby si faptul ca aveai wi fi gratuit. Micul dejun in stil bufet suedez  la 5 lire foarte bun si credeti-ma ca aveai ce sa alegi ca sa pleci satul. Asadar toate aceste lucruri la un loc fac din Peckam Lodge un hotel din Londra de 2 stele ca varianta de low cost  foarte bun avind in vedere si pretul de 44 de lire camera dubla pe noapte. Sincer a fost mult mai bine decit ma asteptam la pretul asta si vi-l recomand si voua, eu cu siguranta il consider o varianta buna cind voi ajunge din nou la Londra. Singurul inconvenient daca ii putem spune asa deoarece mie nu mi s a parut a fi este faptul ca nu este pozitionat central dar avind in vedere ca aveti statia de autobuz chiar in fata hotelului care va duce in centru in aproximativ 20 minute tocmai bine sa va urcati la etajul autobuzului de unde veti putea admira strazile Londrei confortabil  facind poze. Trebuie sa luati autobuzul 12 care e bine sa stiti ca circula non stop si mai exista o varianta buna  pentru cei care vor sa mearga cu trenul aveti doar o statie pina la gara Peckam Rye de unde veti lua un tren pentru 4 statii dupa care trebuie schimbat cu altul pina in centru acolo unde vreti sa ajungeti mai repede. Ambele variante sunt bune si cred ca merita sa va cazati la acest hotel in detrimentul altui hotel care se afla in centru dar este usturator la  pret si de unde e posibil sa plecati dezamagiti. Daca ajungeti vreodata pe acolo astept sa imi povestiti si sa imi trimiteti pe facebook citeva poze.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *