EVENIMENTE

ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniți

ParentX Events – Resursa Copiilor Împliniți – Revoluționăm Educația Copiilor și a Părinților în România

Intrăm într-o nouă eră a educației cu lansarea seriei naționale de evenimente ParentX, un fenomen cultural și educativ ce promite să schimbe paradigmele actuale și să deschidă noi orizonturi pentru părinți și copii. Prima oprire a acestei călătorii excepționale va fi la Ateneul Român din București, sâmbătă, 30 martie 2024, cu începere de la ora 16:00.

ParentX Events nu este doar o serie de evenimente educaționale, ci o misiune dedicată construirii unei societăți mai înțelepte și mai prospere, pornind de la baza acesteia: educația copiilor și a părinților. Cu o prezență puternică în comunitate și un impact remarcabil, evenimentele noastre reprezintă o veritabilă forță de schimbare și evoluție în România de astăzi.

ParentX aduce pe scena educației o echipă de speakeri excepționali, incluzând celebrități din domeniul educației și dezvoltării personale, experți în psihologie, medicină, neuroștiințe, precum și personalități cu un impact social puternic. Seria de evenimente ParentX a fost precedată de evenimentul Gala Părinților de la Ateneul Român din 20 ianuarie – un eveniment cu casa închisă, ce a atins o audiență la nivel național de peste 765,000 de oameni și a avut un impact major asupra întregii societăți românești.

PARENT-X

Povestea numelui PARENTX.

În spatele denumirii”PARENTX” stă o poveste despre pasiunea pentru educația copiilor și dorința de a aduce schimbarea în viețile lor, pornind de la radăcinile fundamentale: părinții. “PARENT” înseamnă “părinte”, iar adăugarea lui “X” vine din semnificația numerică a acestui simbol – numărul 10 . Astfel, conceptul “ParentX” oferă o perspectivă către un viitor în care părinții devin “de nota 10”. X-ul este și necunoscuta din ecuațiile matematice, o variantă de descoperit, de eXplorat, mai exact dorința de a  elimina orice necunoscută din ecuația educației și a succesului copiilor în viitor. “PARENTX” nu este doar un simplu nume, ci o manifestare a unei viziuni puternice și a unei pasiuni de a face o diferență în viețile copiilor.

SERIA DE EVENIMENTE PARENTX va avea loc astfel:

 • 30 Martie – BUCUREȘTI, Ateneul Român (900 locuri)
 • 27 Aprilie – IAȘI – Sala Unirea (750 locuri)
 • 19 Mai – CLUJ – Cinematograf Florin Piersic (730 locuri)
 • 08 Iunie – SIBIU – Centrul Cultural Ioan Besoiu (500 locuri)
 • 22 Iunie – BRAȘOV – Hotel Kronwell (900 locuri)
 • 12 Octombrie – TIMIȘOARA – Opera Națională Română (680 locuri)

ParentX aduce împreună o serie de personalități excepționale și experți în domeniul educației, precum:

 • Răzvan VASILE: Personalitate TV, fondator MBAKids, creatorul primului software de afaceri din Romania (1992), Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor, un adevărat vizionar în educația tinerilor.
 • Niculina GHEORGHIȚĂ: Personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO.
 • Psih. Ana BÀIESCU: Doctor Psihoterapeut Cognitiv Comportamental, Terapeut relațional avansat IMAGO, Educator parental certificat COS.
 • Univ. Dr. Florian COLCEAG: Personalitate internațională denumit “Antrenorul de genii”,deținător a 84 de medalii olimpice de aur, Consilier al Presedintelui SUA, expert în cunoaștere integrată și dezvoltarea copiilor.
 • Univ. Dr. Leon ZAGREAN: Doctor și Cercetător în Neuroștiințe, Fondatorul Societății Nationale de Neurostiinte din România, aducând perspective științifice asupra dezvoltării cognitive a copiilor.
 • Marius MOGA: Artist și producător internațional, aducând inspirație și creativitate în educația și dezvoltarea copiilor.
 • Părintele Vasile IOANA: O sursă de înțelepciune și inspirație spirituală pentru părinți și copii.
 • Andrei MARIA (Smiley): Artist și producător internațional, aducând inspirație și creativitate în educația și dezvoltarea copiilor.
 • CEZAR: medic cardiolog, Cezar Amititeloaie este o personaitate TV si social media de mare succes, o celebritate in domeniul medicinei holistice si educatiei.
 • Stefan MANDACHI: Antreprenor si investitor celebru implicat activ in educatie si in creare de HUB-uri educationale.
 • Laurentiu DOROBANTU: EMBA, expert in abilitati de comunicare, antreprenor, mentor, creator a celei mai eficiente metodologi de comunicare STAR, autor de carte.
 • Radu PIETREANU: Actor, comediant, artist celebru și personalitate TV, aducând povestiri captivante și motivaționale.
 • Nicu DASCALU: Triplu campion mondial în Arte Marțiale, aducând disciplină și determinare în educația și viața copiilor.

BILETELE sunt puse la vanzare prin partenerul BLT.ro iar sumele din vanzarea acestora vor fi donate catre copii cu potential aflati in risc de abandon scolar, sub forma de cursuri de abilitati, transformarea mintii si dezvoltare personală.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.