DE STIUT!

Oferte lunii februarie la Wizz Air

EXPLOREAZĂ OFERTELE LUNII FEBRUARIE LA BILETE DE AVION -ZBOARĂ CĂTRE FESTIVALURI EUROPENE DE NEUITAT

 

Wizz Air, compania aeriană europeană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, prezintă o listă specială de evenimente și festivaluri programate pentru luna februarie în Europa.

Nu rata momente magice, rezervă-ți acum biletele și creează-ți amintiri de neuitat la festivalurile europene!

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FILM DE LA BERLIN – 15-25 FEBRUARIE 2024

Pornește într-o călătorie cinematografică la Berlinale, unul dintre cele mai mari și mai prestigioase festivaluri de film din lume. Cu covoare roșii, vedete de renume și filme excepționale, acest eveniment de 10 zile din Berlin, Germania, nu trebuie ratat de niciun cinefil. Ești la doar un zbor distanță de farmecul festivalului!

Zboară către Berlin pentru Berlinale cu Wizz Air, începând de la doar 69,99 RON. Aventura ta cinematografică te așteaptă!

CARNAVALUL DE LA BASEL – 19-21 FEBRUARIE 2024

Elveția te întâmpină cu vibrantul Carnaval de la Basel, sau Basler Fasnacht, adânc înrădăcinat în patrimoniul cultural local, inclus în lista UNESCO. Alătură-te energiei creative din Basel, pe măsură ce orașul prinde viață cu muzică, idei creative și artă de top în timpul acestui eveniment de trei zile.

Rămâi creativ(ă), fără să intri în economii, începând de la doar 99 RON.

CARNAVALUL DE LA NISA – 17 FEBRUARIE-3 MARTIE 2024

Experimentează măreția Carnavalului de la Nisa, sau Carnaval de Nice, de pe Riviera Franceză. Un melanj de parade, expoziții florale, focuri de artificii și un foc de tabără impresionant te așteaptă în Nisa, Franța. Nu rata șansa de a lua parte la cel mai mare eveniment de iarnă de pe Coasta de Azur.

Zboară către Carnavalul de la Nisa cu Wizz Air, începând de la doar 119 RON.

CARNAVALUL DE LA VENEȚIA – 27 IANUARIE-13 FEBRUARIE 2024

Italia te invită la o sărbătoare a eleganței și a misterului, la Carnavalul de la Veneția. Descoperă frumusețea artelor, a dansului și a muzicii, în timp ce admiri măștile și costumele de carnaval laborioase. Alătură-te festivităților atunci când Veneția îmbracă un decor magic pentru acest carnaval renumit în toată lumea.

Prinde un zbor spre Carnavalul de la Veneția cu Wizz Air, începând de la un preț avantajos de 99 RON.

FESTIVALUL DE JAZZ DIN COPENHAGA – 1-25 FEBRUARIE 2024

Pentru pasionații de muzică, Copenhaga găzduiește Vinterjazz, un festival ce aduce în prim-plan un amestec captivant de genuri de jazz, cu artiști locali și internaționali. Cu locații răsfirate în tot orașul, festivalul promite o călătorie muzicală unică. Intră în ritmul muzicii în luna februarie!

Zboară la Copenhaga pentru Vinterjazz cu Wizz Air, începând de la 99 RON. Descoperă plăcerea muzicii jazz, la un buget redus!

Asadar super oferte pentru luna februarie. Pe noi ne bate gandul de o calatorie in perioada festivalului de la Nisa.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.