O companie aeriană europeană low-cost a redus prețul bagajelor înregistrate la 0,99 €!

Reducere la pretul bagajelor  la compania EasyJet

 

În urmă cu o lună sau două, era destul de obișnuit să plătești mai mult pentru un bagaj de cala decât pentru biletul în sine. În încercarea de a atrage mai mulți pasageri după ridicarea restricțiilor de călătorie, unul dintre cei mai mari transportatori low-cost din Europa scade pretul la doar 0,99 EUR pentru genti și echipamente sportive!

EasyJet reducere la pretul bagajelor

Majoritatea companiilor aeriene încearcă să gândească în avans și definesc strategiile de atragere a pasagerilor după repornirea operațiunilor lor, de obicei obținând comisioane de rezervare sau oferind prețuri foarte bune pentru unele rute. EasyJet pare însă să fi ales o altă opțiune. În consecință, pe site-ul transportatorului, prețurile pentru bagajele verificate au fost reduse brusc. Încă nu s-au făcut anunțuri oficiale, dar așa cum se arată în imaginea de mai jos, bagajele verificate de până la 15 kg sau 23 kg costă doar 0,99 €.

 

Trebuie să subliniem că prețurile rămân neschimbate în secțiunile de taxe și tarife de pe site-ul web Easyjet. Anterior, un pasager care dorea să cumpere un bagaj de cala a trebuit să plătească 9,09 € – 45,49 € în funcție de rută. Bagajele de până la 23 kg au fost și mai scumpe, cu prețuri cuprinse între 12,34 și 48,74 EUR.

Și mai surprinzător este faptul că tariful de 0,99 € se aplică și echipamentelor sportive. Anterior, pasagerii care doreau să-și ia bicicleta, schiul, snowboard-ul trebuiau să plătească cel puțin 42 de euro. Deci, o veste minunata pentru cei care vor calatori cu compania EasyJet

Cel mai probabil, aceste prețuri pentru bagaje sau echipament sport nu vor dura foarte mult, deci este o oportunitate excelentă, mai ales având în vedere că aceste tarife sunt disponibile până în martie 2021.

Asadar, ar trebui sa profitam toti cei care avem de gand sa facem ceva zboruri prin Europa . Intrati pe site ul celor de la EasyJet si vedeti oferta lor.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.