NUSCO IMOBILIARA redefinește zona Pipera/Aviatiei a Bucureștiului

 

Se lansează Nusco City, cel mai mare proiect rezidențial din nordul Bucureștiului

 

Începând cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definită de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafață de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente și va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar în mijlocul sau. Investitia totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 23 de hectare în zona de Nord a Bucureștiului, proprietatea investitorului.

Urmând a fi construit în doua etape și necesitând o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul „THE BEST PLACE TO LIVE!” propune bucureștenilor un stil de viață orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor și pe un grad de confort net superior. Arhitectura si  finisajele de calitate deosebita, suprafețele comune generoase și spațiul verde vor fi imbogatite de servicii și activități strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunandu-si sa creeze o comunitate durabila bazata pe interesele comune ale membrilor sai.

In primă fază se vor construi 310 apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro, suma totala pentru ambele etape de 70 milioane de euro, fiind susținuta din fonduri proprii și finanțare bancară. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egala de teren.

Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aprox. 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clienților.

”Suntem mândri să vă anunțăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureștiului, iar această nouă investiție  NUSCO IMOBILIARA arată încă o dată încrederea pe care o avem în piața românească. Proiectul nostru  va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuințe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendințe de pe piața muncii determinate de Pandemie”, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.

 

A fost regândit ansamblul în contextul pandemiei: 5000 mp de spatiu verde in mijlocul Bucureștiului

“Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului și să sporim gradul de siguranta și confort al viitorilor locatari, incluzând spații verzi mari și aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabilă, cu grija unul pentru celălalt și pentru regulile de conviețuire comune.” (Vincenzo Aquino, COO Nusco)

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul pe care NUSCO IMOBILIARA îl dezvoltă. Zona e ușor conectata, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilității.

”Bucureștiul are nevoie de proiecte adaptate la piața locală, iar prin complexul Nusco City, venim cu un produs tintit si studiat in detaliu. Piața românească este din ce în ce mai matură, iar cumpărătorii de locuințe au devenit mai sofisticați și mai atenți la investițiile pe care le fac și nu prețul conteaza ca prim criteriu de selecție când cumpără un apartament sau o casă”, a declarat Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco.

Compania NUSCO IMOBILIARA își propune să dezvolte importante zone urbane prin proiectarea și construirea unor ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale concepute modern, inspirate, pe baza unor principii de calitate și sustenabilitate a mediului înconjurator si este prezentă  pe piața italiana unde realizează de asemenea investiții cu profit în sectorul retail, birouri, complexe turistice si rezidentiale.

In Bucuresti a construit circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul CITTA în cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune, precum si cu proiectul PREMIO, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat in centrul orasului.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.