DE STIUT!

NISSAN ofera sprijin in criza umanitara din Ucraina

YOKOHAMA, Japonia – Nissan Motor Co., Ltd. creează un fond de 2,5 milioane de euro pentru a sprijini criza umanitară din Ucraina.

Nissan a avut dintotdeauna ca prioritate siguranța și calitatea vieții, iar fondul Nissan Cares va contribui la eforturile ample de a sprijini populația din Ucraina, precum și de a ajuta angajații afectați și familiile acestora.

Prin acest fond, Nissan va dona 1 milion de euro Crucii Roșii și altor organizații non-profit pentru a sprijini activitățile de urgență în curs de desfășurare, care oferă asistență pentru salvarea vieților și provizii esențiale familiilor și copiilor afectați în prezent. În funcție de necesități, compania este pregătită să doneze și vehicule.

De asemenea, Nissan a alimentat acest fond special cu 1,5 milioane de euro pentru a oferi stabilitate financiară și sprijin permanent angajaților Nissan și familiilor acestora care au fost afectate de criză, prin sprijinirea situațiilor individuale ce ar putea include costurile de relocare, cheltuielile de întreținere pentru familiile strămutate, cheltuielile medicale și asistența specială pentru copii.

 „Cu toții am fost mișcați de suferința atâtor oameni și familii, inclusiv membri ai propriei noastre familii Nissan. Am creat fondul Nissan Cares pentru a fi alături de angajații noștri și pentru a sprijini eforturile internaționale care lucrează fără oprire pentru a răspunde acestei tragedii umane incomensurabile.”

CEO Nissan, Makoto Uchida

În ceea ce privește operațiunile din Rusia, Nissan a suspendat exportul de vehicule în Rusia și anticipează că producția se va opri în curând la uzina Nissan din Sankt Petersburg.

Despre Nissan în Europa

Nissan are una dintre cele mai ample activități în Europa, cu peste 16.000 de angajați pe plan local în cadrul operațiunilor de proiectare, cercetare – dezvoltare, producție, logistică, vânzări și marketing. În 2019, uzinele Nissan din Marea Britanie, Spania și Rusia au produs aproximativ 465.000 de vehicule, incluzând crossovere premiate, vehicule comerciale și Nissan LEAF. Nissan urmărește un obiectiv de zero emisii și zero pierderi umane în accidentele rutiere, prin viziunea sa asupra mobilității inteligente (Nissan Intelligent Mobility). Concepută pentru a ghida gama de produse și tehnologii Nissan, această abordare la 360 de grade a viitorului mobilității reflectă deciziile companiei privind modului în care vehiculele sunt conduse, alimentate și integrate în societatea modernă.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.