EVENIMENTE

Mărțișor Antreprenor

O idee superba

Târgul de mărțișoare făcute și vândute de copii, “Mărțișor Antreprenor”, este deschis publicului duminică, la Librăria Cărturești Verona

    “Mărțișor Antreprenor”, târgul de mărțișoare făcute și vândute de copii, are loc duminică, 1 martie, la Libraria Cărturești Verona și oferă publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii din instituţiile CEDP Step by Step. Vânzarea va avea loc pe baza unor planuri de afaceri create chiar de copii.

martisor

    Cea de-a opta ediţie a târgului de mărțișoare, în cadrul căruia copiii devin antreprenori şi intitulat “Mărțișor Antreprenor”, are loc duminică, 1 martie, de la ora 10.00 la Librăria Cărturești Verona. Târgul aduce publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii înscrişi în instituţiile de învăţământ CEDP Step by Step, într-un demers unic. Timp de două săptămâni, copiii au achiziționat materialele, au confecționat mărțișoarele, și-au pregătit promoțiile, sloganurile și sistemul de vânzare, învățând contureze un plan de afaceri complet . Evenimentul este deschis publicului – părinților, copiilor, precum și tuturor celor care doresc să-i susțină pe cei mici în inițiativa lor de a deveni antreprenori și lideri. Prețurile mărțișoarelor confecționate și vândute de copii pornesc de la 5 lei, existând şi diverse promoții pentru cumpărători. Cu banii câștigați, copiii vor investi în ceea ce își doresc – de la jucării şi cărţi, până la dotarea clasei cu un laptop. Târgul “Mărțișor Antreprenor” este o inițiativă marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii să învețe să fie antreprenori și lideri, să gândească și să administreze propria afacere.

   Prezența jurnaliștilor la eveniment se face în baza înregistrării până vineri, ora 20.00, la adresa de email anamaria.onisei@omavision.ro. Accesul cu camerele de filmat și aparatul de fotografiat este permis.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *