EVENIMENTE

Aniversare J’info Tours 25 de ani

  J’info Tours de 25 de ani in Romania!

    Ieri am avut onoarea sa particip la aniversarea agentiei J’info Tours, aniversare de 25 de ani, care s-a tinut la Palatul Cotroceni, o locatie deosebita ce a pus in valoare aceasta aniversare. Dupa cum stiti multi dintre voi, agentia J’info Tours s-a infiintat in 1990  fiind una dintre primele agentii din Romania. J’info  a scris o pagina de istorie in turismul romanesc. Brandul J’info Tours se poate mandri cu un numar impresionant de cateva milioane de clienti care au beneficiat de serviciile lor si au fost foarte multumititi, revenind cu placere pentru a-si achizitiona o urmatoare vacanta, avand incredere in consilierea oferita de fiecare data de personalul bine pregatit sa inteleaga nevoile clientului si sa ii ofere solutia optima.

13156_1644070245812607_2074984212437509628_n

    Din anul 2000, J’info Tours sunt singurii parteneri din Romania ai HRG, una dintre primele trei companii de management al calatoriilor si turismului din lume astfel  ca turismul de afaceri reprezinta mai mult de 65% din traficul dezvoltat pe care il au. J’info Tours are propriile baze de turism la Snagov, Zamora Poiana Tapului si Simon – Bran si suntem siguri dupa cum spunea si doamna Carmen Pavel ca nu se vor opri aici. Printre planurile din 2015 se numara si implementarea celei mai performante platforme de vanzare de bilete de avion , cazari,pachete servicii turistice, circuite, sejururi charter, asigurari turistice medicale, croaziere, inchirieri masini, activitati, bilete la spectacole si evenimente care va fi deschisa B2B  si B2C catre public si respectiv parteneri pana la sfarsitul anului. Mi-a placut din discursul doamnei Pavel, fraza prin care spunea ca un consultant de travel in curand va fi la fel de necesar ca doctorul, avocatul si consultantul financiar ai familiei si ca misiunea agentiei  este excelenţa in calatorii. Imi place cum suna aceasta promisiune si sunt convinsa ca oricare dintre voi  ar trebui sa incerce daca pana acum nu a incercat, macar o data sa apeleze la serviciile agentiei J’info Tours.

Alaturi de Carmen Pavel

    Le doresc si eu La multi ani! inca o data si ii felicit pentru toata activitatea si pentru faptul ca se mentin in topul celor mai bune agentii de turism din Romania.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *