WonderDay – la Palatul Mogosoaia!

          WonderDay – ziua minunilor de la Palatul Mogosoaia!

          A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase – WonderDay! Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie 2014, pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian, Asaf AvidanIn ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi! Publicul va avea astfel ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale. WonderDay debuteaza la Palatul Mogosoaia chiar in „Anul Brancoveanu” ce marcheaza 300 de ani de la martiriul Brancovenilor, aducand astfel un omagiu marelui domnitor si om de cultura, Constantin Brancoveanu.

wonderday
afisul oficial

       Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artisti ai noului val, intregeste povestea WonderDay cu un concert in premiera, pe data de 29 iunie. Considerat revelatia si „furtuna muzicala” a Europei, Asaf a generat o adevarata revolutie artistica datorita stilului sau unic completat de inflexiuni vocale uluitoare.De altfel vocea sa fermecatoare a atras nenumarate comparatii cu artisti celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din intreaga lume numindu-l „un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), „un inger ragusit” sau „o forta a naturii” si este cunoscut pe intreg mapamondul pentru hitul sau “One Day” ce s-a clasat pe prima pozitie a topurilor muzicale. Noora Noor, regina soul a Norvegiei si una din revelatiile muzicale ale Europei, va sosi in premiera in Romania in cadrul WonderDay cu un concert neo-soul, parte a povestii live a Zilei Minunilor! Artista se alatura astfel lui Asaf Avidan, Delilah  si lui Aylin Cadir –  tanara artista de jazz de origine turca,  in primul eveniment-concept din Romania.

      Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi.  Aflat la prima editie, WonderDay promite o zi de neuitat, intr-un decor de poveste gazduit de unul dintre cele mai frumoase locuri din preajma Bucurestiului: domeniul Palatului Mogosoaia. Printre fascinante cladiri brancovenesti si copaci seculari, WonderDay recreeaza o lume de basm in care grijile dispar iar publicul se bucura de cea mai relaxanta zi din vara, in compania unor concerte de neratat!

      Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

  • Regular: 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?