Wizz Air zboara si spre Atena

WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ DIN ROMÂNIA

ZBORURI CU PREŢ REDUS SPRE ATENA DIN BUCUREŞTI ŞI CLUJ-NAPOCA  

DATA DESCHIDERII RUTELOR: 25 MARTIE 2018

PREŢURI ÎNCEPÂND DE LA 39* RON, DISPONIBILE DEJA PE WIZZAIR.COM

 

Wizz Air, cea mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul companiilor aeriene din România, anunţă astăzi începerea operaţiunilor sale de pe aeroportul internaţional din Atena. Din România, Wizz Air va oferi, începând cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elenă din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Biletele pentru cea mai nouă destinaţie sunt deja la vânzare pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 39 ron*.

Atena este o destinație perfectă atât pentru o vacanță de mai lungă durată, cât şi pentru evadări scurte, de week-end, ce oferă o varietate largă de activități pentru toate gusturile: de la plaje însorite tot timpul anului, gastronomie delicioasă, cafenele sofisticate sau străzi liniştite, mărginite de portocali sau lămâi. Ca leagăn al civilizației și capitală istorică a Europei, Atena are un patrimoniu cultural bogat fiind în același timp un oraș seducător, cu vibrații moderne, un loc

fascinant pentru turişti care îl pot vizita în orice perioadă a anului.

CELE MAI NOI ZBORURI DIN ROMÂNIA SPRE ATENA:

Oraș Zile de operare Începere din Preţ începând de la *
Bucureşti zilnic 25 martie 2018 39 ron
Cluj-Napoca miercuri şi duminică 25 martie 2018 39 ron

 

Odată cu lansarea acestor noi zboruri Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 143 de rute de la 10 aeroporturi, către 21 țări.

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, declară: „Ne bucurăm să adăugăm reţelei noastre de destinaţii Atena, un oraş atât de iubit în România. Acum pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca precum şi cei din zonele limitrofe acestor oraşe, pot ajunge în mai puţin de două ore să se bucure de plaje, de muzee sau mâncăruri atât de populare. În plus, cei care aleg să călătorească în interes de afaceri spre Atena vor găsi conexiunile oferite de WIZZ pentru această destinaţie extrem de convenabile.”

Asadar se da drumul la un zbor asteptat de multi poate, va recomand sa va luati din timp bilete la aceste preturi pentru ca Atena este un oras superb si puteti ajunge foarte usor si la alte destinatii apropiate in Grecia, cum ar fi Santorini, Mykhonos sau Rhodos. Eu iubesc Grecia si cred ca o sa profit sa imi mai iau un bilet acum ca sa am un nou motiv sa merg la anul.

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.