Wizz Air zboara in Santander

WIZZ AIR LANSEAZĂ O RUTĂ NOUĂ DE LA BUCUREȘTI CĂTRE SANTANDER

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță astăzi lansarea unei noi rute ce va conecta începând din data de 23 aprilie 2019 orașele București și Santander. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marți și sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 99 RON/19.99 EUR*, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

 

 

Santander este o destinație populară la Oceanul Atlantic, care oferă oportunități de petrecere a timpului liber pentru toată lumea. Cei care doresc să se relaxeze la soare se pot bucura de plajele și barurile locale, în timp ce alți turiști, aflați în căutarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee și catedrale care reprezintă istoria bogată a regiunii.

Santander

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza. Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din capitală și a 145-a din rețeaua Wizz Air.

Primul zbor Wizz Air de la București a început în 2007, iar de atunci compania a devenit cel mai important transportator aerian din România. În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre București, ceea ce reprezintă o creștere de 14,1% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă** în industriile asociate. 

RUTĂZILELE DE OPERAREÎNCEPE DINPREȚURI ÎNCEPÂND DE LA*
Santander, SpaniaMarți, sâmbătă23 aprilie 201999 RON / 19.99 EUR

Tamara Vallois, Head of Corporate Communications la Wizz Air, a declarat: “2018 a fost un an foarte bun, cu o nouă aeronavă alocată și 5 noi rute Wizz Air de la București. Începem 2019 cu o veste la fel de bună, cu zboruri care conectează Bucureștiul cu orașul Santander. Este cea de-a 9-a rută din capitală spre Spania, o țară cu legături economice și sociale puternice cu România. Cea mai nouă rută oferă oportunități de călătorie low-cost atât românilor care vizitează comunitatea locală de acolo, cât și turiștilor interesați să descopere zona nordică a Spaniei. Suntem încrezători că pasagerii noștri români se vor bucura să viziteze încântătorul oraș la tarife ce încep de la doar 99 RON. Echipajul nostru român, prietenos, este nerăbdător să întâmpine pasagerii la bordul aeronavelor noastre!”

Asadar nu stati pe ganduri, daca vreti sa vedeti o destinatie minunata a Spaniei, sa faceti baie in Oceanul Atlantic acum puteti face asta mai usor, Wizz Air are zbor direct si preturi foarte bune pe aceasta destinatie. Eu ma gandesc sa trag o fuga de Paste, am vazut ca pretul pleaca de la 64 ron pentru membrii cardului Wizz. Ma bucur mult ca a aparut aceasta ruta nou cat si cea de Castellon pe care intentionez sa o vad anul acesta.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?