WIZZ AIR – TRIP PLANNER

WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ ADAPTARE PRIETENOASĂ A WEBSITE-ULUI – TRIP PLANNER

OPŢIUNEA VA INSPIRA PASAGERII WIZZ AIR SĂ VIZITEZE DESTINAŢII UNICE ŞI SPECIALE DIN ÎNTREAGA REŢEA A COMPANIEI

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, lansează Trip Planner (Planificatorul de călătorii), un nou instrument de căutare în website-ul companiei menit să inspire pasagerii care nu sunt încă decişi asupra planurilor de vacanţă.

Planificatorul de călătorii permite pasagerilor să descopere destinaţii noi, speciale, oferindu-le o gamă de filtre flexibile: categoria de vacanţă preferată, aeroportul de origine, data, durata călătoriei şi bugetul. WIZZ va face o căutare în reţeaua sa vastă de peste 550 de rute şi va sugera o varietate de destinaţii care îndeplinesc criteriile dorite.

Astfel, pasagerii pot alege vacanţa care li se potriveşte, dintr-o serie lungă de categorii printre care: city break, vacanță de familie, sporturi de iarnă, aventură/sport, romantică, plajă, distracție cu prietenii / viață de noapte și, de ce nu, chiar şi destinaţia cu cea mai ieftină bere. Cu ajutorul planificatorului de călătorii de pe website-ul Wizz Air, călătorii pot descoperi printre altele unde se poate face plajă tot timpul anului în Europa, care sunt destinaţiile din Nordul continentului cu cele mai impresionante peisaje, sau cele mai surprinzătoare oraşe pentru escapade de weekend.

Harry Drok, Wizz Air Head of E-Commerce declară: “Ca cel de-al șaselea cel mai vizitat website din lume al unei companii aeriene căutăm permanet să îmbunătățim experiența clienților, iar acest mult-așteptat instrument de căutare va inspira pasagerii noștri să viziteze destinații unice și interesante în rețeaua WIZZ aflată în continuă creștere. Noi credem că “Planificatorul de călătorii” va fi foarte apreciat de cei care caută să descopere noi locuri și aventuri şi în acelaşi timp să profite de tarifele low cost ale Wizz Air, dar și să se bucure de serviciile prietenoase și profesioniste ale echipajelor de la bordul aeronavelor noastre. De asemenea, vă invităm să urmăriţi compania low cost favorită a Europei pe Facebook şi să descoperiţi perlele reţelei noastre.”

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?