WIZZ AIR SĂRBĂTOREȘTE

WIZZ AIR SĂRBĂTOREȘTE A ZECEA AERONAVĂ LA BUCUREȘTI ȘI 11 ANI DE LA DESCHIDEREA BAZEI

A ZECEA AERONAVĂ ALOCATĂ, PATRU RUTE NOI LANSATE ÎN 2018

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană din România și una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, a alocat cea de-a zecea aeronavă la București și a sărbătorit 11 ani de la inaugurarea bazei locale. Aeronava Airbus A321 de ultimă generație, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe cele mai noi rute, cu începere din București spre Atena, Göteborg, Nisa și Kutaisi, precum și frecvențele crescute către 8 destinații din București: Barcelona, Bari, Billund, Eindhoven, Geneva, Londra Luton, Paris Beauvais și Tel-Aviv. În total, programul WIZZ va avea 24 de zboruri adiționale săptămânale cu plecare de la București.


În primele șase luni din 2018, mai mult de 1,6 milioane de pasageri au călătorit la bordul aeronavelor companiei din București, în creștere cu 10% față de aceeași perioadă din anul anterior. Pentru a răspunde cererii tot mai mari din România, WIZZ lansează 4 rute noi și crește frecvențele pentru 8 curse populare din București, în 2018. Anul acesta, Wizz Air oferă mai mult de 4,2 milioane de locuri la vânzare, spre 47 de destinații din 20 de țări, cu tarife ce încep de la doar 39 de lei*. Investiția totală WIZZ din București depășește 1,1 miliarde de dolari** și susține piața locală de forță de muncă, în condițiile în care baza are o echipă formată din peste 400 de profesioniști în aviație și facilitează peste 2.300 de locuri de muncă*** anual în regiune, în industriile afiliate. De la decolarea primei aeronave WIZZ de la București, în 2007, mai mult de 19 milioane de pasageri s-au bucurat de tarifele scăzute WIZZ, de sistemul facil de rezervări și de serviciile de calitate de la bordul aeronavelor.


„Sărbătorim azi aniversarea de 11 ani a bazei din București cu o aeronavă complet nouă și patru noi rute. Rămânem în continuare dedicați pieței din România și suntem nerăbdători să ne diversificăm rețeaua extinsă”, a declarat Sorina Ratz, Head of Corporate Communications Wizz Air (interimar) în cadrul unei conferințe de presă la București. „În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, vom continua să oferim oportunități cu adevărat accesibile tuturor pasagerilor noștri și vom susține în continuare turismul și economia locală.”

RUTE NOI WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI
Destinație Zile de operare Data de începere Tarife de la**
Göteborg, Suedia miercuri, duminică 27 iunie 2018 RON 149/ EUR 34,99
Nisa, Franța marți, joi, sâmbătă 26 iunie 2018 RON 229/ EUR 49,99
Kutaisi, Georgia marți, joi, sâmbătă 3 iulie 2018 RON 119/ EUR 27,49

Destinație Zboruri săptămânale

  • Barcelona 10 de la 7
  • Tel-Aviv 9 de la 6
  • Londra Luton 21 de la 19
  • Bari 7 de la 5
  • Paris Beauvais 5 de la 3
  • Eindhoven 4 de la 2
  • Geneva 3 de la 2
  • Billund 3 de la 2

FRECVENȚE CRESCUTE PE RUTE EXISTENTE

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă acum 141 de rute către 22 de țări (inclusiv zborul intern București – Cluj Napoca) spre toată Europa de pe zece aeroporturi locale. În 2018, 20 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj – Napoca, Nisa, Lyon, Malmo sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe aeroporturile din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 noi și ultra- eficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.