Wizz Air programul de vara din Romania pentru 2020

WIZZ AIR LANSEAZĂ PROGRAMUL DE VARĂ DIN ROMÂNIA PENTRU ANUL 2020

Unde calatorim in 2020?

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator low cost din Europa Centrala și de Est, a anunțat că programul său de vară pentru anul viitor de pe aeroporturile românești este disponibil începând de astăzi, iar biletele se pot achiziționa deja de pe wizzair.com.

WIZZ își extinde în continuu rețeaua românească și a anunțat deja 13 rute noi în acest an și 2 destinații noi – Londra Southend și Edinburgh. Zborurile către capitala Scoției și Londra Southend vor fi operate de la Otopeni. Datorită noilor rute de la Timișoara către Billund, Baden-Baden, Doncaster și Nuremberg, dar și Edinburgh și Londra de pe București – Otopeni și mai mulți pasageri români pot călători acum cu ușurință în Anglia, Scoția, Danemarca și Germania.

Cu aceste noi servicii, Wizz Air oferă în prezent un total de 147 de rute spre 20 de țări, cu plecare din România. În sezonul de vară 2020, Wizz Air are peste 670.000 de locuri la vânzare pe rutele românești față de 2019, ceea ce înseamnă o creștere a capacității de 6,7% și aproximativ 3000 de zboruri în plus.

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Târgu Mureș la Budapesta în iulie 2006, iar de atunci, Wizz Air a transportat peste 49 de milioane de pasageri din România. În 2019, Wizz Air a vândut 10 milioane de locuri spre și din România, aducând oportunități de călătorie cu adevărat accesibile pentru pasageri, contribuind la economia locală și stimularea turismului.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat:Suntem încântați să anunțăm programul de vară pentru Wizz Air din România. Rețeaua noastră de rute în continuă creștere din România include acum destinații atractive precum Edinburgh și Londra Southend. Cu siguranță pasagerii se vor bucura să viziteze aceste orașe și să călătorească pe toate noile noastre rute cu tarife mici din România. Biletele pot fi deja achiziționate pentru viitorul sezon de vară pe wizzair.com.”.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?