Wizz Air primul zbor catre Lyon din Cluj Napoca

BAZA WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA CREȘTE LA 7 AERONAVE

ASTĂZI DECOLEAZĂ PRIMUL ZBOR CĂTRE LYON

 

Cluj-Napoca, 20 noiembrie 2018 – Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi cea de-a șaptea aeronavă Airbus A320 care se alătură bazei sale din Cluj-Napoca și lansarea unei noi rute spre Lyon, Franța.

Airbusul A320 recent alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an (la începutul acestui an, noi aeronave s-au alăturat bazelor WIZZ la București, Sibiu și Iași). Această extindere rapidă a operațiunilor Wizz Air aduce o creștere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

Cu cea de-a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, WIZZ oferă acum 35 de zboruri către Europa si dincolo de ea, în timp ce întreaga rețea românească este reprezentată de 139 de rute low-cost WIZZ către 20 de țări, de pe cele zece aeroporturi din România, oferind acces pentru toate tipurile de călători din întreaga Europă. Începând de astăzi, 20 noiembrie, pasagerii WIZZ au la dispoziție două zboruri săptămânale pentru a vizita Lyon.

Cea mai nouă destinație, Lyon, este un amestec de cultură, gastronomie și atmosfera romantică a Franței. Al treilea cel mai mare oraș din țară oferă atât de multe posibilități de petrecere a timpului liber: restaurante autentice, unde turiștii se pot bucura de specialitățile de mâncare deosebite ale lionezilor, pot admira arhitectura specială a clădirilor sau pot face o plimbare relaxantă pe malurile râurilor Ron sau Saône.

Popularitatea acestei rute este subliniată de cerere – primul zbor WIZZ spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord.

Primul zbor din Cluj – Napoca al Wizz Air a decolat în 2007, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul internațional Avram Iancu.

În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 7 milioane de pasageri pe rutele sale cu prețuri reduse către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air vor sprijini în acest an peste 5.000 de locuri de muncă** în industriile asociate.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

 

Destinația Zilele de operare Începe din Prețuri începând de la*
 

Lyon

 

marți, sâmbătă 20 noiembrie 109 ron

 

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications a declarat: “Suntem încântați să sărbătorim alte momente importante pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Pe măsură ce ne extindem prezența în România, creăm mai multe locuri de muncă și oferim din ce în ce mai multe destinații la prețuri scăzute. Cea mai nouă destinație a noastră din Cluj-Napoca conectează orașul cu uimitorul Lyon din Franța, o destinație perfectă pentru un weekend sau chiar pentru o vacanță mai lungă. Suntem încrezători că pasagerii noștri din România se vor bucura de vizitarea acestei destinații populare, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională pentru turiștii care vizitează regiunea. Mulțumim aeroportului Internațional Avram Iancu pentru cooperarea fructuoasă și așteptăm cu nerăbdare să urăm bun venit pasagerilor din Cluj la bordul celor șapte noi aeronave ale companiei alocate bazei locale.”

O noua destinatie frumoasa din Romania, nu poate decat sa ne bucure. Inca nu am ajuns in Lyon dar probabil vom ajunge in perioada urmatoare. Intrati sa va achizitionati bilete la un pret exceptional. Sa nu spuneti ca nu v-am anuntat

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.