Wizz Air premiat de “Air Transport Awards”

WIZZ AIR A PRIMIT PREMIUL “AIRLINE OF THE YEAR” DIN PARTEA “AIR TRANSPORT AWARDS”

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță cu mândrie că a fost numită Airline of the Year 2019 de către Air Transport Awards, singurul organism internațional care acordă premii la toate categoriile principale ale industriei transportului aerian. Premiul i-a fost înmânat lui Stephen Jones, Deputy Chief Executive Officer și Managing Director al Wizz Air Ungaria, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Air Transport Awards din 2019, organizată la Ekali, Grecia.

Air Transport Awards 2019 se desfășoară în parteneriat cu Hermes – Air Transport Organisation și cu ATN – Air Transport News. Juriul este format din unele dintre cele mai proeminente figuri ale industriei transportului aerian, și anume:

Henrik Hololei, Chairperson of the Jury și Director General for Mobility and Transport, Comisia Europeană

  • Jeff Poole, Director General, CANSO
  • Robert Deillon, Vice President, Hermes – Air Transport Organisation
  • Charles Schlumberger, Lead Air Transport, Banca Mondială

Vorbind la ceremonia de decernare a premiilor de la Ekali, Stephen Jones, Deputy CEO și Managing Director al Wizz Air Ungaria, a declarat:Astăzi marcăm încă un moment important pentru Wizz Air. Suntem onorați să fim recunoscuți ca linia aeriană a anului. Acest premiu este rezultatul muncii și dedicării remarcabilei echipe WIZZ, loialității și încrederii clienților noștri, precum și sprijinului partenerilor noștri. Wizz Air și-a construit afacerea în jurul unui scop simplu, acela de a face călătoria cu avionul accesibilă pentru toată lumea și de a oferi  oportunități pentru o viață mai bună, iar acest premiu este o altă dovadă că suntem pe drumul cel bun. Mergând mai departe, Wizz Air va continua să îmbunătățească experiența clienților, aducând în același timp inovația și asigurându-se că lumea are ocazia să își facă viața mai plăcută prin călătorii“.

Dr. Kostas Iatrou, Președinte al Air Transport Awards 2019, a comentat: Air Transport Awards au devenit un eveniment important în industrie datorită angajamentului organizațiilor și persoanelor din sectorul aviației. Este important să-i recunoaștem și să-i onorăm pe cei mai buni dintre cei mai buni și să le sărbătorim victoria“.

Deci inca o recunoastere a companiei Wizz Air ca fiind o companie low cost cu servicii bune. Personal sunt multumita si de cate ori am zburat cu ei fac o comparație cu alte companii low cost iar Wizz Air iese pe plus.

Felicitari!

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.