Wizz Air lanseaza o competitie pentru studenti

STUDENŢII POT CÂŞTIGA CĂLĂTORII NELIMITATE ÎN ÎNTREAGA REŢEA WIZZ AIR, TIMP DE UN AN

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi lansarea primei competiţii WIZZ dedicată tinerilor WIZZ YOUTH CHALLENGE, un concurs internaţional de studii de caz pentru studenţii din universităţi. Concursul oferă următoarei generaţii de manageri o oportunitate foarte bună de a câştiga experienţă profesională prin abordarea unei probleme de afaceri din viața reală.

Premiul cel mare constă în posibilitatea de a călători nelimitat, timp de un an, în întreaga reţea WIZZ.

Cursanții de facultate  sau masteranzii se pot înregistra în competiţia ce îmbină domeniile aviaţie şi marketing până pe 5 aprilie 2017, completând formularul de înscriere disponibil pe wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge sau trimiţând un mail la wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Toate echipele înregistrate vor primi în data de 7 aprilie un studiu de caz, precum şi materiale şi detalii orientative, iar până pe 21 aprilie 2017 sunt aşteptaţi să îşi înscrie răspunsurile. Echipele cu cele mai bune studii de caz vor fi selecţionate de către o echipă internă WIZZ şi invitate să participe la finala ce va avea loc în Budapesta, pe 18 mai 2017. Finaliştii îşi vor prezenta studiile de caz în faţa juriului competiţiei, alcătuit din membri ai managementului WIZZ, precum şi din experţi externi.

Membrii echipei câştigătoare se vor bucura timp de un an de călătorii nelimitate în reţeaua WIZZ, ce oferă la ora actuală mai mult de 500 de rute din 28 de baze şi conectează 138 de destinaţii din 40 de ţări, în timp ce echipele clasate pe locurile doi şi trei vor primi bilete gratuite din partea companiei.

Mai multe informaţii despre competiţia WIZZ Youth Challenge găsiţi aici: wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge.

Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer declară: “Ca cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air se mândreşte cu oportunităţile pe care le creează pentru oameni – fie că vorbim de cele pe care le oferim clienţilor noştri de a avea experienţe de călătorie calitative, la cele mai mici preţuri, sau de oportunităţile pe care le oferim echipei dedicate şi talentate WIZZ de a-şi dezvolta cariera într-una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa. Iată de ce suntem încântaţi de lansarea acestei competiţii – WIZZ Youth Challenge – ce oferă o oportunitate inedită pentru următoarea generaţie de manageri pentru a-şi testa abilităţile şi cunoştinţele, dar în acelaşi timp de a acumula experienţă profesională reală şi de a primi feedback de la executivi din industrie. Wizz Air va sprijini studenții pasionați de aviație și de management și abia așteptăm întâlnirea cu cele mai bune echipe la finala live de la Budapesta

Comments

comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Wizz Air lanseaza o competitie pentru studenti

  • 9 March 2017 at 16:57
    Permalink

    Da.E o idee grozava. Dar nu e usor deloc. Parte tare e ca tinerii din Romania sunt sclipitori. Daca se implica sigur castiga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.